שלום!

Lili Liat

New member
שלום!

קיבלתי שאלון העדפות,ואני רוצה לדעת מידע על כמה מהתחומים: 1.אחזקה: חיילת במערך הטכני בחיל האוויר והחלל/ביבשה. 2.התראה ובקרה: מפעילת תקשוב מבצעי, מפקחת בקרת רשת. 3.מחשבים: מנהלת רשת מחשוב. בבקשה, אם אתם מכירים את התחומים והתפקידים הללו מכם/חברים/משפחה/מכרים...אז תנסו להמליץ לי או להסביר לי קצת מה הולך שם..תודה רבה! דרך אגב- איזה מבין התפקידים האלה הוא אתגרי/יחודי/מבצעי?

atypique

New member
כולם לא משהו בכלל

אבל עדיף מנהלת רשת, תנאים הכי טובים והכי מעניין, עד כמה שאפשר...

Fishil

New member
בן דוד שלי מנהל רשת

והוא גם מוכשר בין השאר, אז הוא הגיע עם זה די רחוק. זה תפקיד מעניין שכולל בתוכו היחשפות למידע מאוד מסווג (לפחות אצלו זה ככה).

אני דווקא שמעתי אחרת...

חברה שלי היא מנהלת רשת מחשבים (אני די בטוחה שזה התפקיד שלה בכל מקרה...) והיא אמרה שזה מאוד משעמם...היא עשתה קורס קצר על מחשבים ומה שהיא עושה זה היא אחראית על המחשב בבסיס...יעני אם משהו קורה אז היא אמורה לדעת לסדר אותו...אבל לא טכנאית..אם יש בעיה רצינית למחשב אז קוראים לטכנאי אמיתי....היא בעצם לומדת לתקן דברים פשוטים במחשבים, תקלות שקורות ביום יום... אבל חברה שלי שונאת מחשבים אז בגלל זה היא לא נהנת מהתפקיד..אני מניחה שכל אחד והתפקיד שמתאים לו... בהצלחה

Lili Liat

New member
תודה רבה על התשובות :)

אתם יכולים לפרט לי קצת על התפקידים? ומה יותר מעניין הבקרה או האחזקה?

Lili Liat

New member
אההה ותפקידים אחרים שציינתי

את יודעת עליהם משהו..? מעניין,משעמם..משהו? אני מנסה להתקשר והם לא עונים לי,אז אני מנסה להשיג פה איזשהו מידע.

למעלה