שלום

Amitus

New member
שלום

אני לא יודעת אם זה המקום אבל ..ציירתי היום בשיעור עצים כאלה ..פשוטים...והמורה עבר ואמר לי שזה אומר עליי משהו..ואז מישהי מהכיתה אמרה : "מה?" אז הוא אמר שהגזעים "אומרים על הבן אדם..."ואז הוא הפסיק כי ..לא יודעת הוא אמר שהוא לא רוצה להגיד..אז רציתי לשאול מה זה אומר?

shamon51

New member
עצים ונוף

כאשר מבקשים לצייר עץ והבן אדם מצייר נוף זה יכול להיות משמעותי. אבל
במקרה הזה - הציור הוא ספונטני ונראה כמו נוף של זוג הרים שמאחריהם מפציעה לה השמש. ודרך מובילה מן הצופה אל ההרים והשמש הזורחת. העצים הם פרט שולי בציור. משמעות? אני בעד פרשנות פשוטה וישרה כלומר: הנה אדם שצופה קדימה/"שואף אל" שחר של יום חדש הנמצא במרחק והדרך העקלקלה עוברת דרך הרים שמאחוריהם מחכה בוקר של יום חדש העצים? חשבתי איך היה הציור בלעדיהם ואז זה היה נראה כאילו הדרך עוברת במדבר וקשה העובדה שיש עצים מראה גישה יותר אופטימית קצת מלודרמתי אך מתאים למי שמרגיש ככה

כי19

New member
שאלה קטנה לפני שאני עונה לך.האם

ציירת סתם סביבת חורשה או מקום מסויים,או התכוונת לצייר דווקא עצים.מה התכוונת לצייר בציור זה?או שלא התכוונת כלום?

Amitus

New member
קודם כל

תודה לשניכם! באמת.. לא האמנתי שמישהו בכלל יתייחס לבקשה שלי ובאמת..הופתעתי..תודה רבה. לגבי השאלה ששאלת אותי..אז לא התכוונתי לצייר חורשה ולא התכוונתי כלום..סתם באמצע שיעור מחשבים( כן..כן..לא ממש קשור לציור) ציירתי את זה על דף.. האמת שזה קורה לי הרבה.. רוב הציורים שציירתי בלי כוונה בשנים האחרונות, נראו בערך ככה.. מעניין אם זה מעיד עליי משהו...? באמת תודה על העזרה.

כי19

New member
הפרשנות שלי הוא כזה.שבמקום כלשהו

בחייך,זה יכול להיות בבית בחברה בחוץ.את מרגישה חסומה בפני היחלצות ממצב מדחיק ומאיים קצת עליך,ושאת מאוד מקווה ומיחלת לצאת ממקום וממצב זה.אך אין לך את הכוחות לכך,משום שאת לא מרגישה מספיק חזקה מבפנים בכלל באופן כללי. מהציור עולה שהנך די גמישה בין החברות ודי מתפשרת לעיתים קרובות על דעותיך ואף על המגיע לך כמו כולם. יש כמה בסביבה החברתית שלך שגורמות/ים לך להרגיש טיפה נחותה מהם. כמה טיפים קטנים.מה דעתך(אציין שעיקר ההתמחות שלי הוא בכתבי יד,ופחות בציורים.אבל גם בציורים אני קצת מתעסק).

Amitus

New member
וואו..יפה יפה..

חחח..תשמע זה קצת מפחיד..כאילו מישהו חודר כזה למוח.. אציין כי יש לך עתיד גדול גם בציורים ולא רק בכתב יד. תודה על הפרשנות.. אני אשב לי קצת בצד ,להירגע ולהפנים..חחחח
נ.ב אני מאוד מתפעלת..ברגע זה ממש צירפת עוד מישהי לקבוצת האנשים שמאמינים בגרפולוגיה.

אם כבר, שאלה קטנה בנוגע לציורים

המון פעמים אני מוצאת עצמי מציירת כוכבים. הם בד"כ בפינות העליונות של הדף, ובד"כ כמה כוכבים ביחד צפופים. הבנתי ששרבוטים יכולים להגיד גם הם משהו על אופי של אדם. האם ציור כזה אומר משהו? תודה רבה

rdx4

New member
גרפולוג מוסמך

הדברים שנכתבו לעיל יפים מאוד אבל לא צוינה העובדה שהשביל נקטע לקראת סופו דבר המעיד על כך שאת מרבה להגיע להצלחה של 99 אחוז בלבד ובגישה זו לא תצליחי בחייך בכלום אלא רק כמעט.

למעלה