שלום!! ברוך ה' עברו המיונים לממר"ם. כל שנותר עכשיו זה לחכות לתוצאות. עוד מישהו מחכה לתוצאות?
R reasonsforall New member 31/10/06 #1 שלום!! ברוך ה' עברו המיונים לממר"ם. כל שנותר עכשיו זה לחכות לתוצאות. עוד מישהו מחכה לתוצאות?
J JusTicEMan New member 31/10/06 #2 נו איך היה ? כמה הצלחת ודאית במחשבון קרב ? אני את התוצאות שלי קיבלתי כבר לפני חודש וחצי !
R reasonsforall New member 1/11/06 #3 ... לקח לי רבע שעה לקרוא את ההוראות ורק בתרגיל השלישי הבנתי את הטכניקה. אני חושב שיצא לי 7 נכונים. מה עם התוצאה שלך? חיובית? שלילית? וכמה זמן לקח עד שקיבלת את התוצאות?
... לקח לי רבע שעה לקרוא את ההוראות ורק בתרגיל השלישי הבנתי את הטכניקה. אני חושב שיצא לי 7 נכונים. מה עם התוצאה שלך? חיובית? שלילית? וכמה זמן לקח עד שקיבלת את התוצאות?
D Donatelo New member 1/11/06 #4 תוצאות קבלת התוצאות היא משתנה, בכל מקרה, כמו שהסבירו במיונים אין שום סיבה להלחץ. לא הכל אגב בבדיקה נמדד בנכון לא נכון.
תוצאות קבלת התוצאות היא משתנה, בכל מקרה, כמו שהסבירו במיונים אין שום סיבה להלחץ. לא הכל אגב בבדיקה נמדד בנכון לא נכון.
J JusTicEMan New member 1/11/06 #5 גם לי לקח רבע שעה לקרוא אבל אני לדעתי הצלחתי את כל ה-10 בצורה מושלמת ! קיבלתי את התוצאות החיוביות כחודש ושבוע לאחר המיונים.
גם לי לקח רבע שעה לקרוא אבל אני לדעתי הצלחתי את כל ה-10 בצורה מושלמת ! קיבלתי את התוצאות החיוביות כחודש ושבוע לאחר המיונים.