שלום :)

FenifoX

New member
שלום :)

התחלתי לדרג את המנילה שלי וזה היה די פשוט, אבל עכשיו פתאום יש לי התלבטויות. ככה דירגתי: 1. חיל חינוך ונוער [מד"נית מרחב/בסיס, מש"קית הוראה/עליה, רכזת חווי"ה] 2. טיפול באדם [מאבחנת פסיכוטכנית/מדעי התנהגות] 3. תפקידי מבצעים ופיקוח [עובדת מבצעים אוויר, פקחית טיסה] 4. מדריכת לוחמים למינהם... 5 ו-6 לא חשובים. ההתלבטות היא האם להשאיר את חיל חינוך ונוער במקום הראשון. אני לא רוצה להיות מד"נית בכלל, אבל רכזת חווי"ה נשמע דווקא נחמד. חשבתי להחליף את זה עם 3 כי פקמ"צית נשמע טוב. גם פקחית טיסה אבל 3 שנים בצבא? ואולי בכלל להעלות את המדריכה של הלוחמים בדירוג או משהו..ו גם את התפקיד של מאבחנת פסיכוטכנית/מדעי התנהגות, אומרים שהוא איכותי ומראה על נתונים גבוהים אבל הוא לא נשמע כל כך זוהר. קיצר אני מבולבלת, אם למישהו יש איזשהו משהו לעזור, פיסת השוואה בין התפקידים או משהו דומה. תודה :)

noana

New member
תראי.. ../images/Emo13.gif

התפקידים של חיל החינוך והנוער שונים לגמרי מתפקידי מבצעים ופיקוח...השאלה מה את אוהבת יותר ולמה את מתחברת יותר... אם את רוצה לשמוע עוד על מבצעים ופיקוח את יכולה לשלוח לי מסר בפרטי.. =]

דוש2

New member
כנסי

תראי,כל אחד והדברים שאליו הוא נמשך ואוהב.. מש"קית חוויה זו היא שמעבירה את תרבות יום א' ובמשך השבוע חושבת על רעיונות כדי לשמח את החיילים כמו כל מיני הצגות,אירועים,טקסים ומופעים..לי למשל זה לא מתאים.. אני הייתי מדרגת את מבצעים ופיקוח קודם לאחר מכן הדרכת לוחמים ואז מש"קית תש ולבסוף את החיל חינוך אבל זה לא אובייקטיבי כי זה מה שאני אוהבת..תחשבי עם עצמך מה יותר בא לך לעשות בצבא..

noa_n

New member
תנסי לחשוב עם מה בא לך לעבוד-

עם אנשים או עם מכשירים (מחשבים מכשירי קשר וכל זה)
זה בגדול... בתפקידי חיל חינוך ובהדרכת יח"ש את עובדת מול אנשים... כל הזמן... את צריכה יכולות של הדרכה ועמידה מול קבוצה וכל זה, וכמובן לאהוב את זה. מאבחנת פסיכוטכנית נניח, זה אולי לראיין אנשים (איש יותר נכון) אבל זה המון-המון עבודה מול המחשב, להעלות את הנתונים, לנתח אותם וכל זה, אז מה שצריך בישביל זה נתונים גבוהיים... זה לא אומר שזה תפקיד שמתאים וכיף לכל אחת. עד כמה שיודע לי גפ מבצעים ופיקוח זה הרבה מול "מכשירים"... וקצת אנשים אבל אני לא סגורה על זה. וזה תלוי גם בתפקיד הספציפי שתעשי. אז פשוט עם את אוהבת סביבה חייה ומלאה וקצת שטח (ביח"ש) - לכי על חינוך או יח"ש, ואם את אוהבת יותר שקט ורוגע ומישרד אז המאבחנת פסיכוטכנית וקצת מבצעים ופיקוח (לא כ"כ רגוע, אבל במשרד בלי הרבה באלגן)

למעלה