שלום

r o m a n m a n

New member
שלום

קוראים לי רומן ויש לי MIO 339 בעוד כשבוע אני מתחיל ללמוד בטכניון ושמעתי שיש שם הוט ספוט... אז רציתי לשאול אם זה באמת נכון, ואם כן האם יש כרטיס לתקשורת אלחוטית שאני יכול לקנות למיו שלי...ואם אני אצליח לקבל ולשלוח אימיילים בלי בעיה ובלי שום חיבורים? אני אשמח אם גם תוכלו להמליץ לי על כרטיס שיתאים למשימה זו.. תורה רבה רומן

r o m a n m a n

New member
תודה

איך אני מתחבר לרשת? כאילו נגיד אחרי שניא מכניס את הכרטיס מה אני אמור לעשות? והאם אני יכול לגלוש לכל אתר שנאי רוצה? גם כאלה שצריך להכניס סיסמא כמו שרתי דואר אלקטרוני או רישום?

BravoMan

Active member
ככה:

אחרי שאתה מכניס את הכרטיס תצתרך גם להתקין דרייבר שלו שאמור לבא מצורף בCD (לפחות כך זה עם רוב הכרטיסים, לא מכיר את הספציפי הזה). אז תהיה לך אופציה להפעיל את הWIFI (כנראה בהגדרות איפושהו). טוב עד כאן החלק שאני לא בטוח לגביו וכעת לתשובה האמיתית: ברגע שהWIFI מופעל המכשיר מזהה אוטומטית כל רשת זמינה, כך שכל מה שאתה צריך זה לבחור לאיזו להתחבר (תקבל חלון עם רשימת רשתות). יתכן ותצתרך להכניס סיסמא במידע וזו רשת מאובטחת. אם יש הגדרות נוספות שהרשת דורשת (כמו GATEWAY) תצתרך לשאול את האחראי. לגבי גישה לאתרים ודואר: אם אתר הדואר שלך תומך בPOP3 תוכל להגדיר את החשבון בPOCKET OUTLOOK ולא תהיה לך בעיה. אם אתה חייב לעבוד מול ממשק הWEB יתכן ולא תצליח כי הדפדפן המובנה מוגבל מאוד ולא תומך בJAVA וכל מיני דברים אחרים שהאתרים האלה דורשים. תוכל לנסות NETFRON אבל גם אז ההצלחה לא מובטחת.

r o m a n m a n

New member
תודה אחי

פתרת לי את מה שרציתי לדעת....אני חושב שלקנות את הכרטיס הזה לא יהיה מתאים אחרי הכל..... תודה לשניכם חסכת לי כאב ראש זמן וכסף...

למעלה