שלום

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שלום

כפי שאתם מנחשים, גם לי יש שאלות על המנילה: אתמול קיבלתי אותה, ואני פרופיל 72 וקב"א 52, אמנם קב"א לא משהו אבל בכל זאת אמורים להגיע אליי תפקידים טובים לא? בקיצור, תראו איזה תפקידים הציעו לי בשיא חוצפתם: מערך נהיגה שיטור צבאי מערך טכני בחיל החימוש שירות ח"א והחלל מערך תקשוב תיאום וקישור יש לציין שלא קיבלתי את חוברת המידע אלא רק את המנילה. איזה מהתפקידים הללו שווה מבט שני בכלל? כי אם אין תפקידים אחרים חבל להם על הזמן אני יורד מהארץ ולא חוזר, כיוון שיש לי אפשרות כזאת. תעזרו לבנאדם על סף ייאוש: מה הפירוט על כל תפקיד? תודה מראש לעוזרים

BrEt HaRt 4eVeR

New member
נ.ב

כל התפקידים שהזכרתי לעיל הם ללא מיון ולא שלחו לי אפילו תפקיד אחד למיון. אני לא מבין איך זה? זה יכול להיות בגלל הקב"א? פליז תעזרו!

Lidor 1988

New member
לא,יש לך קב"א טובה.

אבל אי אפשר ממש להבין את הצבא.. אתה יכול לקרוא על כל אחד מהתפקידים הללו באתר עולים על מדים או לעשות חיפוש כאן בפורום..

BrEt HaRt 4eVeR

New member
תודה רבה לידור!!

זה היה דבר ראשון.. דבר שני, האתר כנראה קרס או משהו כזה כי אין כניסה אליו. הבנתי גם שאני יכול לבקש מהם זימונים למיונים, זה נכון? הבעיה היא שאני לא סגור על עצמי מה אני רוצה בדיוק... כי אני צריך תפקיד טוב במידת האפשר עם יציאות טובות הביתה מסיבות אישיות ולא ת"ש... אז זו חתיכת דילמה. אם יש למישהו עצה , זה יהיה נהדר!

BrEt HaRt 4eVeR

New member
בקיצור תפקידים שווים לתח...

זה מה שיש לי לומר: יכולתי לתרום לצה"ל כ"כ הרבה אם היו משבצים אותי בתפקיד שדורש מחשבה, אבל לא הם נותנים לי תפקידים כאלו גרועים לבחור מהם!!! לא אתן שיעליבו אותי ככה ושיחפשו אותי בסיבוב!!! אני כמעט בטוח עוזב את הארץ למקום יותר טוב תודה למי שעזר

למעלה