שלום!

נמלונת85

New member
שלום!

הודיעו לי שעברתי את המבחנים הפסיכוטכניים לקראת קורס בודקים טכניים... רציתי לדעת אם הסיכוי לא לעבור את הראיון הסופי הוא גדול.. תודה!

ƒan†a

New member
מה התפקיד בעצם של בודקים טכניים?

מה הם עושים בתאכלס? תודה

תשובות

הסיכוי לא לעבור את הראיון הסופי הוא קטן לדעתי. פשוט תבואי לבושה בהתאם (לא זרוק ומרושל) ותשתדלי לעשות רושם טוב. כמובן. בקשר לשאלה על הבודקים הטכניים... אחרי שהנוסעים נשאלים את השאלות הרגילות (ארזת לבד?...) התיקים עוברים שיקוף במכונת שיקוף. במידה ומתגלה משהו חשוד שמצריך בדיקה (זה יכול להיות אפילו צנצנת דבש שהמכונה לא רואה בעין יפה) התיק (והנוסע) מגיעים לחצר הבדיקה. שם עומדים מספר בודקים טכנים שהתפקיד שלהם הוא לבדוק את אותה צנצנת דבש בכל מיני אמצעים שעומדים לרשותם. אגב, הבודקים הטכנים גם מוסמכים לבצע את השאלות (של ארזת לבד) לנוסעים ישראלים. בהצלחה!

לפי דעתי

זאת עבודה מאוד מעניינת. גם פה יש את הקטע של שחיקה, ועמידה במשך זמן ארוך אבל גם המשכורת גבוהה יותר משל המזמ"ים או הסורקים למשל. אל תשכחי שלבודקים הטכניים יש הכי הרבה מגע עם נוסעים שזה גם כן לא פשוט בכלל. לא כל אחד רואה בעין יפה את העובדה שפותחים לו את המזוודה לעיני כולם. שלא לדבר על ישראלים שעצם העובדה שעוצרים אותם בדרך לדיוטי פרי לטובת בדיקה בטחונית מקבלים את ה"חפפה" ומרימים קצת את הקול. אבל עדיין... מאוד מעניין ;)

ƒan†a

New member
כן אני מתארת לי שאנשים מתחרפנים

פתאום וזה לא מי יודע מה כיף תודה

נמלונת85

New member
אחרי משמרת מלצרות מעיקה במיוחד..

אני חייבת להודות שעודדת אותי מאד- אחרי חצי שנת מלצרות שבמשך בערך חצי ממנה אני נמצאת רק במיונים האלה.. אני מאד שמחה לדעת שהסיכוי הוא קטן.. ואני מאד מקווה שאם עברתי את הראיונות והמבחנים עד עכשיו (ולא- לא הגעתי בלבוש מרושל:) אז ימשיך ככה ואני אמצא תצמי חודש הבא כבר בקורס.. תודה רבה על התשובה!!

למעלה