שלום...

צומיש

New member
שלום...

לכולם.. אני רווקה הממ בעצם לא הייתי נשואה אבבל הייתי במערכת יחסים ארוכה.. שדיי שברו לי את הלב.. אפשר לומר ריסקו :-\ מנסה להתעודד באמת שאני כבר לא רוצה אותו ובאמת למרות שעבר שבוע יש איזו הקלה.. ואני יודעת שהזמן ירפא את החור.. אבל בכל זאת מה עושים שמרגישים לבד.. והחברות לא עומדות בתור (יש להם עיסוקים) הידידים אינם.. וכמובן שאני רוצה את הצומי הזה שלא קיבלתי הרבה זמן.. אפילו את השיחות טלפון.. שלא ספציפית שלו. אלא בכלל להרגיש מיוחדת.. והפעם אני בוכה ולא בגללו אלא בגללי שנשארתי לבד.. רק עם עצמי... מה עושים

משיייי

New member
../images/Emo24.gifצומיש שמחה שהגעת לפה

אני חושבת שזה המקום לדבר על מה שאת עוברת ואני יודעת שפה יש אנשים מקסימים שמוכנים לחבק אפילו אם זה וירטואלי רק בשביל שתרגישי מיוחדת ואני יודעת שאת תעברי את זה את כבר בדרך הנכונה ואני יודעת כמה זה קשה ואני פה תמיד לאוזן קשבת ואת יודעת את זה
ברוכה הבאה

צומיש

New member
זה ישמע רע..

וגם קשה... לרא רוצה חיבוקים וירטואלים!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה מישהו............................

c o h e n 8

New member
זה מובן לגמריי

אבל דווקא אחרי פרידות טוב להיות קצת לבד לדעתי

צומיש

New member
אולי...

אבל מרפי מכה.. וכל החברות שלי תפוסות.. וחלקם בחו"ל ואני לבד.. לא כייףףףףףףףף וזה יותר קשה אחרי 4 שנים להיות לבד....

W i l d C a r d

New member
אל תדאגי. זה יהיה הרבה יותר גרוע...

לפני שזה ישתפר. אז תתעודדי. מצבך היום נפלא.... יחסית....

טל205

New member
הגשם יורד ואתו הדמעות

כן,את עוברת תקופה קשה ללא ספק.. אם אין יד תומכת אוזן קשבת ומשהו לחבק בחורף הקר הזה שמתקרב ובא.. כדי אולי לעשות דברים שאת אוהבת.. לנסות למלאות את היום בתעסוקה בשביל לא לשקוע במחשבות.. מקווה שהכל יחלוף לך כחלום ותכנסי לתקופה טובה יותר עם האחד שידע להקשיב,להקריב ולהעניק חיבוק. מה שכן,הגעת למקום הנכון.ברוכה הבאה.. טל.

צומיש

New member
תודה מותק..

זה לא זה שקשה לי בלעדיו.. קשה לי לבד... אחרי כ"כ הרבה זמן.. של הביחד...

טל205

New member
מבין

אבל אני דווקא רציתי ובחרתי להיות לבד.. מן רוגע שכזה.. ראש שקט. מקווה שתתרגלי מהר או... שתמצאי את החצי השני.

EastGirl83

New member
צעד ראשון...

לקבל את מה שקרה
והכי הכי הכי חשוב.... זה לקבל את עצמך, את העבר, ולעשות חישובים עם עצמך... אני לא אתחיל להטיף לך שתצאי יותר ותעסקי את עצמך (זה עוד הרבה יגידו לך), כי אני קודם כל מאמינה בשינוי עצמי פנימי. את אומרת שנשארת לבד... יש סיבה לכך שנשארת לבד...? אולי ניתוק קשרים....? בגלל זה אני ממליצה לך בחום, לעשות את הצעד הראשון ולהפסיק את הבדידות על ידי חידוש קשרים, דיבור עם אחרים... ואת יודעת מה... לפעמים להיות לבד זה טוב, כי זו דרך מסויימת להכיר את עצמך טוב יותר.

EastGirl83

New member
אההה ו... עוד דבר....

את ברוכה להיות כאן... ואת לא לבד אחרי הכל.

סופה10

New member
../images/Emo201.gif

מבינה אותך מזדהה איתך מחבקת אותך אני עברתי גם זילזול גם לי קשה לבד במיוחד בחורף שזה הביחד... מותק אם את רוצה לדבר אני כאן אני מרגישה ממש כמוך דברי איתי בכיף! סופה!

צומיש

New member
כל כך כואב...

שבסוף הוא צודק.. ואני את הטעויות עשיתי... והוא לסלוח לא מסוגל.. אז מה אני עושה עם כל המסקנות הללו.. ועם כל העצב הזה... אני רוצה לקבור את עצמי.. הייתי משלמת ועושה הכל כדי להזיז את הזמן לאחור... מרגישה כל כך לבד וכל כך נבגדת.. ועצוב לומר הוא צדק ואני עליו ויתרתי...

למעלה