שלום!

system 2004

New member
שלום!

משהו קטן! הייתי במועדון והשמיעו גירסה של אורי בנאי להזמנה לחתונה כל הקטע שזה היה במיקס או רמיקס כזה קיצר יש למשהו את זה?

system 2004

New member
אז ככה

השיר עצמו מתחיל כאילו בגירסה הרגילה שש עשרה אביבים מלאו לבת ראש הכפר שתי עיניה כוכבים ושערה מפוזר היא יפה על גופה רק כותונת מבד ועדי על צוואר שהיא הכינה לבד ובכפר בחורים וגופם בריא הם תמיד מחייכים כשמביטים בראי וכל אחד מתגאה לי תהיה הבתולה אם צריך את הכל אני אתן בשבילה אתן לה שושנים צרור דובדבנים ושיר עם מנגינה הזמנה לחתונה אחרי הקטע הזה עם זכור לי נכון יש קטע של דרבוקות ואחרי זה נכנס הקצב שבעצם שומעים את הקטע "הזמנה לחתונה " חוזר מספר של פעמים

Harel Israel

New member
אבטיפוס - שש עשרה מלאו לנער

מילים: עלי מוהר לחן: צביקה נוי וקובי אושרת שש עשרה מלאו לנער וליבו המה היא היתה יפה כלבנה במלואה שושנים בלחייה שמש בשערה תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העצב המתוק והבדידות חונקת את הצחוק שש עשרה מלאו לנער וליבו המה הוא כתב שירים עם שחר ולחש את שמה ברחוב שבו היא גרה הסתובב שעות כדי לראות אותה עוברת עם החברות. והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העצב המתוק והבדידות חונקת את הצחוק היא למדה בעצם בכיתה המקבילה הוא ראה אותה רק מדי פעם בהפסקה וכך התחיל העצב המתוק והבדידות חונקת את הצחוק נערה יפה ונער ככה זה היה נערה יפה מוקפת חום ואהבה שושנים בלחייה שמש בשערה תלתלים רכים כמה לבן הוא צווארה. והוא אהב אותה והוא חלם דמותה והוא רצה בה וכך התחיל העצב המתוק והבדידות חונקת את הצחוק תהנה

למעלה