שלום

Druyanizem

New member
שלום

הינה היצירה שלי... אני יודע... זה דיגיטלי נטו... אבל יפה... וגם כדי ש SC (שולי אם אני לא טועה) תהייה מרוצה... וכן... אני יודע שהגזמתי עם האור המוחזר

Druyanizem

New member
תגובות... מישהו?../images/Emo9.gif

אני יודע שזה דיגיטלי ואתם לא כלכך תוכלו לעזור לי בקטע הטכני יותר... אבל חוות דעת של מה לשפר ואיפה יעזרו לי מאוד. המטרה שלי פה היא להפוך את זה לכמה שיותר מציאותי. תודה

היי חביבי!

ראיתי שאתה משתמש במנוע ברזיל שנחשב מקצועי ואיכותי יותר בתחום התלת מימד, אני מציעה לך להעלות את העבודה בפורום תלת מימד, תקבל הערות מקצועיות וטובות. בהצלחה.
אפרת

Druyanizem

New member
זה כבר שם...

העליתי לשם כבר כמה דברים שעשיתי... ונכון... אני משתמש בברזיל... וזה באמת מנוע טוב. סתם העליתי את זה לפה לקבלת פידבק מכם...

SC

New member
היי, הרבה יותר טוב

תראה בעניין הטכניקה אני לא כ"כ יכול לעזור לך וכפי שאמרה לך אפרת תוכל להפנות את התמונה לפורום תלת מימד אבל.... ראשית התמונה יפה מאוד וכמו קודמותיה אהבתי גם אותה. אין ספק שהיא הרבה יותר טובה אבל שוב חסרים לה רפלקסים. כדי שתוכל להבין למה אני מתכוון הייתי מציע לקחת קליע אמיתי או גליל מתכתי להניח על משטח בצבע זהה למשטח שאתה בחרת, להאיר מהמקום שאתה מאיר בתמונה ולראות היכן בדיוק נופל האור והצל. עבודה יפה מאוד
שולי

eranoz

New member
רציתי לשאול

הקומפוזציה של הקליעים מזכירה לי כף יד שמסמנת V לvictory כמו שהמחבלים עושים האם זה מקרי או שהתכונת לזה?? דבר שני. מן הסתם זו רק סקיצה ולא עבודה מוגמרת אבל בכל זאת הקרדיטים לברזיל הם לא חלק מהיצירה ולכן צורמים לעין. בפורום 3D זה בסדר גמור, בפורום אומנות זה בכל זאת מפריע. אני יודע שזה קצת קרצייה מצידי אבל בא נהיה רציניים.

Druyanizem

New member
טוב נו... ניסיתי

SC: יש לי כמה קליעים והתסכלתי עליהם, הבעיה היא בהשתקפופיות... 100 אחוז. אני כבר תיקנתי את זה אבל אני לא יעלה את זה לפה. eranoz: יד שמסמנת V? אממ... לא.. לא התכוונתי שזה יראה ככה... תיכננתי שאלו יהיו ארבע כדורים שלא נמצאים בתנוחה מסויימת. אבל היי... אולי אני יאמץ את הרעיון. זהו...

FreeFeeling

New member
היי Druyanizem../images/Emo8.gif

eranoz: "מפריע." אינני חושב כלל שזאת הגישה! (אולי לא הבנתי אותך נכון...) בכול מקרה זאת גם אומנות ודפקה אני מרוצה שהבחור\האמן מציג לנו גם דברים מהסוג הזה! וכן ירבו.................... Druyanizem (חשבתי להוסיף אוד כמה דברים שיעזרו ליצירה ,אבל...) אני חושב שמה ש-SC אמר דברים נכונים... ואני כרגע לא במוד הנכון לכתוב משהו.... נ.ב אני אוהב את היצירה שלך ואשמח לראות אוד.. בהצלחה...

למעלה