שלום!

WinteRain

New member
שלום!

היי, עד היום ידעתי על קיומה של הסדרה אבל לא טרחתי לצפות בה... היום במקרה התחלתי לצפות בה מאמצע הפרק ודיי נתפסתי... אני לא בדיוק מבינה מה קורה בסדרה... מה בדיוק הסיפור שמסתתר מאחורי הדמויות... אשמח לקבל קצת הסברים על מנת להיכנס לעניינים..! בתודה, עדי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהרעיון הכלל י הוא עולם ללא מבוגרים. המבוגרים כולם מתו מנגיף מסתורי, ונשארו רק ילדים מפוזרים בעולם והתאחדו בשבטים. השבטים החזקים ביותר בעיר הם "הארבה" [בהנהגת זוט ואבוני] ו"כלבי השטן". הם משליטים טרור בעיר ומתעללים בילדים מסכנים. בניגוד אליהם, מתאחדים החבורה שבקניון ומקימים שבט משלהם, שבט עם אידיאלים וניסיון כנה לבנות עולם טוב יותר מזה שנחרב. ראשונים הגיעו לקניון אמבר, דאל, סלין, פטסי, פול וקלואי. ג'ק, שחי בקניון מאז שפרץ הוירוס, הכניס אותם והם החליטו פחות או יותר להקים את השבט. אליהם הצטרפו לקס, זאנדרה וריאן, שאיימו עליהם וניסו לגנוב מהם, אך לבסוף צורפו לשבט. לקס הוא הממש מושחת מביניהם והוא מאוד אגואיסט ושתלטן, ומנסה להשיג דברים בדרכים לא כשרות. אחריהם הצטרפו בריי וטרודי, שבכלל לא היו אמורים להצטרף, כי השבט הצביע נגד צירופם, אך טרודי שנמצאת בשלבי הריון מתקדמים כרעה ללדת בדיוק כשהם עמדו לעזוב, ולכן נגזר עליהם להישאר. טרודי ילדה בת בפרק של היום [אם אני לא טועה, פספסתי אותו כי לא הייתי בבית../images/Emo7.gif]. זה הסיפור פחות או יותר עד שלב זה... מקווה שעזרתי../images/Emo9.gif.

למעלה