שלום

IG101

New member
שלום

כמה זמן אחרי הצו הראשון מקבלים צו גיוס? ואחרי כמה זמנים מתחילים לקבל זימונים וכל מיני דברים כאלה? ושאלה אחרונה כמה זריקות עושים ואיזה לפני הגיוס? תודה

Itamarro

New member
שלום בחזרה

מקבלים צו גיוס בערך חודש אחרי צו ראשון. זימונים מתחילים להגיע כבר שבועיים אחרי הצו הראשון, אבל זה תלוי בנתונים האישיים שלך, ובמזל. זריקות- אין לי מושג, ומנילה אתה מקבל בערך חצי שנה לפני הגיוס שלך. כמובן שבכל מקרה יש יוצאים דופן.

maore16

New member
תשובה

בס"ד לגבי הזריקות: מבחינה עקרונית בבקו"ם מקבלים 2 זריקות. את 2 הזריקות הללו מקבלים כל המתגייסים בכל עונות השנה. מדובר בחיסון דפתריה-טטנוס ובחיסון דלקת קרום המוח. המיועדים ליחידות השדה (בנים ובנות כאחד) מקבלים גם חיסון צהבת. מתגייסי מועד חורף מקבלים חיסון נוסף נגד שפעת. מאור.

Itamarro

New member
נצל"ש- טטנוס

אם עשיתי טטנוס בגיל 17, אני צריך לעשות שוב? ויש סיכוי שאפשר לעשות את החיסון דרך אינפוזיה או דרך אותה המחט?

Itamarro

New member
יכול להיות שהתבלבלתי בשם

אני לא מתכוון אינפוזיה עם צינור ופלזמה, התכוונתי למתקן הזה שמחברים לאנשים שמאושפזים או אנשים שאי אפשר להשתמש במחט רגילה, שמחברים אותו ליד ואז יש פקק, וזה נותן בעצם לקבל מלא זריקות ממחט אחת. אני לא מפחד ממחטים או משהו, אבל זה משאיר לי צלקות וזה סתם מעצבן החוסר-יעילות הזה.

IG101

New member
הבנתי

ההיתי בערך לפני שבועיים בצו הראשון והפרופיל שלי 97 ועדין לא קיבלתי זימון לשום מיון זה יוצא מן הכלל?

ritazizi

New member
זה בסדר גמור...

כשהיה לי צו ראשון ביולי, קיבלתי את המנילה בסוף אוקטובר. והמיונים התחילו להגיע בהתאם (אחרי מילוי המנילה) בערך בדצמבר. אז.... הכל טוב! תהיה רגוע!

נחמד

אז ככה שעוד חודש (23.11) יש לי צו ראשון, וחודש אחרי זה אני מקבלת תאריך גיוס....... נחמד. למרות שאני בי''א זה קצת מצחיק....יהיה לי מלא זמן לגיוס..... אבל לא נורא.

למעלה