שלום

....אני צודק, אז לא בא לי להפסיק...

א- מייאש לראות מישהו טועה, ואז לא מסוגל להודות בזה ב- אתה מגיב פי שלש ממני פה (ואתה בן אותו גיל) אז מי משועמם? ולכתוב "אני לא מגיב יותר" לא שווה כלום אם כותבים את זה, פשוט לא מגיבים! (שאני אסביר את זה..... לא אין לי סבלנות) נ.ב- לרוב שיחות ליכלוך הם הכי ארוכות (והכי מיותרות), אבל אני כבר אמרתי את זה (ראו ההודעה הראשונה שלי בשירשור), נמאס... הלכתי לעבודה

עלפית

New member
אני טענתי שזו לא שיחה דבילית?

פשוט, נראה שזה עומד להיות שרשור קטנצ´יק שעוד יומיים יעלם מהדף, רק שני אנשים כתבו בו, ואז כשכתבתי שהיא לא עד כדי כך מתוחכמת פתאום כולם התחילו להגיב. זהו. לא צריך להעליב, למרות שאני משתדלת לא לקחת קשה, כי אני יודעת שלא התכוונת למשהו קשה.

Shmulikrazyy

New member
זה בסדר

יש אנשים שמשעמם להם בחיים אז הם דורשים צומי ואני התנדבתי לתת את זה. נכון שזה נחמד מצידי?

רלינה

New member
הממממ......

רלינה

New member
אוף איתכם

אתם חייבים לריב תמיד על שטויות ...אם למישהו יש בעיה עם רלינה אז שיכתוב לספר תלונות ו זהו זה!!!!!!

Shmulikrazyy

New member
אוי לא עלפית...

אני לא התכוונתי אלייך יא מעבולה... התכוונתי לבחור ההוא, איזה מצחיקה את

רלינה

New member
תגיד

אתם תמיד מתוכחים בצורה מטופשת שכזאת... ו בכלל לא הבנתי אם למישהו יש משהו נגדי ו למה?

Tanath

New member
לא נראה לי שלמישהו יש משהו נגדך

נראה לי שמתפתח פה תחביב של חברי הפורום, שמקורו אולי בתרבות בתי המרזח, לזרוק כסאות והתרסות חברותיות. אין צורך להעלב, להתעצבן, להבהל, להתעצב או לברוח בצרחות. קחי לך כוס שיכר
ותצטרפי לחגיגה.

היא צודקת

מאז שדרגורן הלך אין מי שיגיד "דייי למריבות". תפסיקו כבר כולכם רוצים צומי. זה הורס את הפורום זה פורום משחקי תפקידים ומי שלא מדבר על משחקי תפקידים שילך לעזאזל. השה"ם האפל

עלפית

New member
אני לא יודעת מה עם האחרים...

אבל אני אף פעם לא רבה ברצינות. זה תמיד בצחוק. ואם אני רואה שהמישהו השני לוקח ברצינות ומתעצבן אני משתדלת להגיד משהו שיצחיק אותו. ראו דוגמא: "אני יכול לנסות!" ו.. אם לא התכוונת אלי.. חשבתי שהתכוונת אלי בצחוק אז עניתי לך בצחוק רוצה כפה. אבל יותר טוב שלא התכוונת. ורלינה - אף אחד לא שונא אותך (בינתיים) אנחנו רק שונאים אחד את השני. (גם לא)

למעלה