שלום..

RonliG

New member
שלום..

אני צריכה את כל השמות של השירים של הראל מהדיסק החדש. תודה :)

I N S T I N C T

New member
למה להוריד מהקאזה?

RonliG

New member
..

מודה. אני חיילת, אין לי כסף. אני חוסכת עכשיו כדי להגיע להופעה של הראל בחולון.

skaatushonet

New member
בהופעה בחולון תדעי את השמות.

אני [או אנחנו?] לא משתפות פעולה... אולי כדאי שקודם תקני תדיסק כדי להכיר את השירים שלו?!

RonliG

New member
אני

מכירה את כל השירים. וחשבתי שדווקא תנסו להבין אותי. אני חוסכת את ה120 שקל האלה בשביל ההופעה כי חשוב לי להיות בה. אבל כסף לדיסק בינתיים אין לי. ברור שכשיהיה אקנה.

RonliG

New member
אוקי.

לא צריך. לא יהיה קשה מידי ללכת לחפש בפורום אחר. חבל שהיחס שלכן הוא כזה.

I N S T I N C T

New member
זה לא שהיחס הוא כזה..

+
אבל למה ניראלך שאנחנו נתרום לזה שתורידי את השירים שלו?!

m g a

New member
בנות אתן מגזימות ! ../images/Emo204.gif

קודםם שיר היא רק שאלהה... יש כאלה שאין להם כסף והיא רוצה רקלחסוך.. וגם אני לא 'קניתי עדיין ת'דיסק והורדתי שירים מהקאזה אזז ?! וזה לא בגלל בעיות זה בגלל שעדייין לא קניתי משום סיבהה... יכול להיות שאני קונה :) חח טוב קיצרר אין על מה לריב אני בטוחה שגם אתן בהמוניכם מורידים מהקאזה ולא דווקא קונות את הדיסק זהיחס שלנו בסדר גמוררר... ואין שום סיבה לריב כי בעצם כולנו מעריצות אותו אדם ו כולנובני אדם :) לאב אותכם = ]

m g a

New member
אוופפסס../images/Emo204.gif

סורי נשמות זה מהמשתמש שלחברה שלי = ] אני מהכינוי=> טלטול לאב סקעת... חחחח = ] :) בוקר טוב =] תשאלו מה אני עושה בשעה כזאת פה?... כי משום מה אחותהשל חברה שלי באה ופתחתי עיניים והיא מול הפרצוף שלי.. מזה נבהלתי קיצר אנ'לא יכולה להירדם = / מוזרר בשבילי חח לאב אותכםםם :) ביי

skaatushonet

New member
מאמי תביני.

זאת המשכורת שלו. ויותר חשוב- על זה הוא עבד כבר שנתיים, וזה גם זכויות יוצרים. מה שאת עושה זה עבירה על החוק.. זה פשוט אסור. תבקשי מתנה לחג או משהו.

לאו14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

זה לא מכוונה הרעה..וזה לא בגלל שאין לנו כוח.. פשוט..זה חשוב לנו כי זה הראל.. וזה מקסים שאת חוסכת כסף להופעה..ואני מצטערת שאין לך כסף לדיסק.. אבל...

m g a

New member
: ) ../images/Emo204.gif

צודקות 100% שזה המשכורת שלו.. וזה חשובלו וזה לא טוב להוריד מהקאזהאבל המון מורידים ויש כאלה שוקנים אני לפמיםגם קונ.. האמת שהשנה לא יצא לילקנות אבל אם הילדהשואלת תענו יפהה... לאבת'כם

תקשיבי

למצוא את רשימת השירים זאת לא בעיה גדולה. את יכולה לעשות את זה בכל אתר. וזה שאת חיילת ענייה וחוסכת כסף להופעה זה מקסים. אבל אז עדיין לא עושה את זה חוקי. אז את רשימת השירים לא ניתן לך פה על מגש של כסף. אבל זה לא מרוע

למעלה