שלום

n s 92

New member
שלום

רציתי לדעת אם יש למישהו כתוביות לפרק הראשון של העונה השלישית - כי אני מחפש כבר כמה שעות ולא מוצא. (את הפרק יש לי)

v for veronica

New member
גם אני

אני מחפש כבר מלא זמן ולא מוצא!!!אם מישהו מוצא שיפרסם או שישלח לי בפרטי! רק רגע מישהו בכלל עובד על התרגום?

חיפשתי שם, ולפי התגובות

של אנשים, אז זה מביא לינק להורדת הפרק באימיול, שמישהו כבר הצמיד אליו תרגום<תרגום מובנה, מוטמע כמו שאת אומרת>, אבל איך יכול להיות שכבר הספיקו לתרגם את הפרק? אלא אם כן יש להם את התוכנה של שהם או משהו.. אני בכל זאת מורידה את הקובץ הזה, אף על פי שאחד אחר כבר ירד לי, בתקווה שהוא ירד מהר ובאמת מוצמד לו תרגום בעברית..

Ch3nf3l

New member
../images/Emo45.gif

ובתנאי שאתר TOREC יעבוד כמו שצריך, אחרת אין הרבה טעם. *מקווה ש-TOREC יחזור לעבוד*

oved16

New member
יצאו עכשיו כתוביות באנגלית...

ובנוגע לתרגומים יש אתר אחר שאפשר להעלות אליו.

חפציבה7

New member
מוכנה לתרגם D:

יש לי תוכנה לתירגום סרטים, אבל הפרק הראשון עדיין בתהליכי הורדה :\

מזתומרת?

את מפעילה את הפרק והתוכנה עושה לו כתוביות בעברית? מגניב! מאיפה משיגים את התוכנה הזו? ולי הפרק ירד ממש מהר היום! תוך שעה-שעתיים!! אז אם שלך נמצא בהורדה יותר מהזמן הזה, אז אני שולחת לך עכשו במסר את שם הקובץ שירד אצלי מהר, בתקווה שגם אצלך הוא ירד מהר, ואם כן, אז תוכלי לשים את התרגום של התוכנה שלך פה<לוקח לה הרבה זמן לתרגם?>?

guysahaf

New member
חחחחחח את רצינית?

נדמה לך שיש תוכנה כזאת? ואם כן זה יצא נוראי בערך כמו בייבלפיש של אלטה ויסטה... קיצר... אנחנו מתרגמים.

זהו, זה נראה לי ממש לא הגיוני שיש

דבר כזה, אבל מצד שני היא אמרה שיש לה.. אז.. התחלתי לחשוב שאולי באמת המציאו משהו כזה... בטח היא מתכוונת למשהו אחר.. בכל מקרה- תודה מראש על התרגום!!

Ch3nf3l

New member
חח זה בלתי אפשרי

כי לכל מילה יכולים להיות מיליארד פירושים שונים, והסדר בעברית ואנגלית שונה מבחינת תארים וזה, ככה שזה טועה גם בניסוח וגם באוצר מילים. זה פשוט בלתי אפשרי.

guysahaf

New member
התרגום מחר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם Torec יהיה יציב זה יהיה רק שם... אם לא, אז לא נתעלל בכם ונשים את זה כאן

למעלה