שלום

campari

New member
ברוך הבא בריאן../images/Emo140.gif

אמנם אני לא בוועדת קבלה, קפה או אפילו קישוט (למרות שיש לי כמה רעיונות לפלטפורמה של הפורום במצעד הגאווה הבא
אבל בשם כולם (עד שיחזרו מבית הספר או הגן או פורום עברית יפה) ברוך הבא
איך אומרת הפרסומת: להיות חלק מזוג, חלק מקבוצה, חלק מפורום בנים בלבד

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif הפתעות לשניכם :

בריאן, אנחנו באמת חמודים... ברוך הבא (מה תשתה?) קמפרי - אתה אחראי על המשאית שלנו במצעד הקרב ובא

campari

New member
כרום, עור שחור ומקלחת לשישה../images/Emo59.gif

ראיתם וויל וגרייס אתמול? ככה (לדעת קרן, החברה הפרחה-עם-כסף של גרייס) מעצבים בית של הומו. אז הפלטפורמה שלנו תראה אחרת (ולו רק בגלל שיקולי תקציב). אפשר להתחיל לזרוק רעיונות, כי יוני זה ממש כבר, ואנחנו צריכים להיות מ-ה-מ-מ-י-ם
נ.ב. אני כולי תקווה שההודעה הזאת תגיע לפורום בנים, ולא לפורום עברית יפה שיירדו לי על התחביר. אחזיק לי אצבעות, אפוא

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif שיקולי תקציב...?

אז אני מבין שאתה הולך לממן את המשאית שלנו!! יש!!! אני רוצה משאית שיהיה עליה בית ורוד עם גג רעפים, שני בלונדינים שיציצו מהחלון חשופי חזה וינופפו לקהל, ושלושה כלבים הומואים שירקדו בגינה. מה שנקרא - בית אלטרנטיבי

לירונר

New member
ב-ר-י-א-ן ~../images/Emo70.gif~

ברוך הבא לפרום שלנו למרות שיש לי הרגשה שאתה כבר מכיר אותו מהמעקבים שלך
(סוכן מוסד בתפקיד...) ואת זה שאנחנו חמודים (וזה כולל גם אותי אם אני מבין רמזים)- אנחנו יודעים
אחחחחחח... הגאווה (
) וחוסר-הצניעות אתה מוזמן לכתוב הודעה ולתת לנו את העונג להכיר אותך
~לירו
~

spainbar

New member
היי לירו../images/Emo16.gif, אתה משתמש בהמצאה שלי

זה בסדר, תיהנה תחשוב שזו מתנה לרגל תפקידך החדש :} ס´

בריאן2

New member
שוב שלום

לצערי לא אוכל לפרט על עצמי, כמו שלירונר ביקש בצניעותו. אמשיך לעקוב אחריכם בעניין מסוים, אם כי לפעמים אתם מעייפים אותי ואז אני נודד למקומות אחרים. אוכל רק לאחל לכם דברים טובים ובעיקר אהבה והרבה שלווה ,תהיו גאים במי שאתם !!

MARMELAD

New member
בריאן היקר

זכותך לא לפרט על עצמך, אני שמח שאנחנו מעניינים אותך, אני מצטער שאנחנו מעייפים אותך - אבל : נא לא לפתוח הודעות ראשיות כתגובה להודעה קיימת. כל הודעה חדשה שנפתחת דוחפת הודעה קודמת אל הדף הבא. ככה הודעת חשובות נעלמות בשביל הודעות כפולות. תודה.

למעלה