שלום

שלום

הייתי פה פעם (קפת, את בטח זוכרת. הכיצד אפשר לשכוח?) חזרתי. זקנה יותר, רעה יותר ועם ארסנל מכובד יותר. אז מה פספסתי בשנה החולפת? (פעם שניה שההודעה הזו נשלחת. בפעם הראשונה היא נתקעה במחלקה הטכנית לאיזה הליך בירוקרטי לא ברור, אז חשבתי שזו דרך קוסמית כלשהי להגיד לי לא לחזור לכאן, אבל החלטתי לעשות דווקא).

VCube

New member
שלום שלום

את נשמעת הרבה יותר פאתטית מרעה. זה כל הארסנל שלך? ולעניין קבלת הפנים*, האם העבר מזכה אותה בכניסה "חלקה" לפורום, ללא הזובור או לפחות החוקן המסורתי? וגונגי, אם אפשר תשובה לעניין ולא איזו הטפלות מינורית לבדיחות קניבליות מסורתיות (על אף החגים הממשמשים עלינו כבר). חוצמזה ברונדיסקרטית יקרה, את מסתמכת על משענת קנה רצוץ - הזכרון של קפת. אל תשכחי שגם היא הזדקנה כמוך, רק שאצלה התהליך מואץ יותר (ככה זה כשאתה חי בשביל שתי ואגינות :)) ברוכה הבאה למקום הכי עבש ברחבי הקוסמוס הדיגיטלי הכי טוב לבוא לכאן עם מאצ'טה בשביל הקורים. גמח"ט

ברכות

לסטאטיסט הראשון שהגיב לי. אתה אמנם קופץ בראש כיאה לחמור, אבל חסרה בך הסבלנות הבסיסית שניחנו בה גדולי האסטרטגים, או כל אלה ששומרים את הקלפים בקנאות קרוב לחזם (ולחזה שלי אתה לא מתקרב בינתיים). לגבי קבלת הפנים, יש לך יד חופשית. דברים שלומדים בפורום מגאלומניה לא שוכחים כל כך מהר, אז תן את הכי טוב שאתה יכול, אתה עלול בטעות להפתיע את עצמך (מבטיחה שגילויי הצניעות ייעלמו תוך מספר ימים בודדים). אני גם אתן לך את הכבוד להסתבך עם קפת לגמרי לבד כי משום מה נותרתי עם הרושם העז שקפת ואני קשרנו קשרי ידידות אמיצים. (נכון קפת? נכון?!?!?) אה, והקורים ממש לא מפריעים לי. איך נראה לך שאני משיגה אוכל? גמח"ט? זה באמת מטריד מישהו?

קפת

New member
מכל היצורים שמסתובבים פה

את באמת הכי אטרקטיבית. מה בנוגע ל12/5/08? יש לי שעתיים פנויות, באיזור הקריות. הולך?

עזבי את אמא שלך, רווחים

רק אתמול נודע לי שישנם כמה אנשים בפורום שאוכלים בורגול מרצונם החופשי. היית מאמינה?

VCube

New member
יש לך אג'נדה משונה

זה באמת נורא כל כך אם אני אוהב קוסקוס מסניף קינואה ועושה חרוזים מעדשים כתומים? אודי, מה יש לך מקטניות?!?!?!?

א י ל ה

New member
בחייאת אודי, אין בך רחמים אין

אם אני אעזוב את אימא שלי, היא עלולה ליפול ולהישבר. בחיי, איזה בנאדם את?! בורגול זה לא הדבר הזה שמדביקים על נייר ומוסיפים נצנצים וקוראים לו יצירה? למה שמישהו עם שכל בקודקודו יאכל יצירות, תמהתני. גם נצנצים הם אוכלים, האנשים האלה שנודע לך עליהם?

VCube

New member
באימאשלך קפת

אני לא נעלבתי, אבל אני פנוי במקרה באותו יום בדיוק. זו הזדמנות לבדיקת יעילות הדו-ואגינה שלך הולך?

קפת

New member
תפסיקו

לערב את אמא שלי בחיי המין התיאורטיים* שלי. באמא שלי שגם ככה קשה לי להתניע בבוקר את הליבידו שלי, אז אני בטח לא צריכה אותה בסביבה. *ברונטית חסודה**, גמני לא זוכרת אם שכבנו. והעלבון כולו שלך. כי אם שכבנו ואני לא זוכרת אותך, כנראה שלא היית מספיק טובה. ואם לא שכבנו ואני לא זוכרת אותך, כנראה שעשית רושם שאת לא מספיק טובה בשביל שאני אטריח את עצמי. **ודווקא היה פה מישהו שהתעניין באפשרויות הגלומות בך. אבל לא נתת לו.

היו זמנים

אני רואה את הקישור הזה והמשפט היחיד שעובר לי בראש הוא: "The things we have seen" האמת היא שגם אם שכבנו לא היית מזהה אותי, מה שאומר שעכשיו את יכולה להתאהב בי מחדש. הברונטית עורגת לתמימות נעורים. דקה דומייה.

VCube

New member
ברונטסטית יקרה

את אולי לא מעודכנת, אבל יש כאן חמור אחר... אחד שהמקומיים הותיקים נוהגים בו בכבוד גדול מאוד. פטר חמור קוראים לו, ועל פי שמו הוא בטח נצר לשושלת צארים לבנה שעל קשריה עם המאפיה* אני לא מעז אפילו לחלום. (אל תלכי שולל אחרי הקשרים יהודיים נושנים, זו הסוואה). ספרי לנו באמת איך את משיגה אוכל, יש כאן אנשים שנאלצים לעבוד די קשה בשביל זה, אולי תוכלי לפתוח כאן מוסד גמ"חי ו/או תמחויי... ולעניין החזה שלך (לאור הזדקנותך המובלטת), יש סיכוי שאם אני מצמיד לך קלף לברך, עם נעץ למשל, אני פוגע באיזו פטמה? אז שכבת עם קפת או לא? ספרי משהו גם על זה. ...רעש גרירת הכסאות לקדמת הבמה בטח יביא עוד כמה מתעפשים לכאן.

אתה יודע ש

יש לך נטייה לשים כוכבית ליד כל מיני מילים וליצור את הרושם שבתחתית ההודעה יש ביאור לקונטקסט שבו הופיעה אותה מילה*? ואז, כשמגיעים לסוף ההודעה מגלים שאין שום ביאור וזה מרגיש כמו "שיט, עבד עליי המניאק"? זו כבר פעם שניה ואני ממשיכה לספור. לעניין החזה שלי, זה מאוד תלוי איפה ממוקמות הברכיים. אם הן מקופלות לרמה המקסימלית אז בהחלט יש סיכוי שנעץ ייפגע בפטמה, אחרת, גם לא בעוד מיליון שנה, גם לא על גופתי המתה.

VCube

New member
שיטטט

תפסת אותי (זו הייתה תחילתה של קונספירציה וכעת אצטרך להתחיל לעבוד על אחת חדשה) ואת ברונטסקה יקירתי, תשובות לשאלות הכי פשוטות את לא מספקת*. ומעניין לעניין באותו עניין, מה עושים סימני השאלה בסוף משפטי החיווי שלך? בטח נבחרת ע"י המורה בכיתה ג' לועדת קישוט וציור, ומאז את מאיירת את משפטייך המושקעים, או שבעצם את מנסה להעביר אלינו "כאילו" את הנעימה שבה את מייפה את משפטייך "כזה כאילו". אני מצידי אשתדל לספק לך לא יותר משמונה כוכביות בהמשך, ולו רק כדי שלא לפגוע ביכולת הספירה שלך. * אז שכבת עם קפת או לא?!?!?

למעלה