שלום

חדשה78

New member
סתם

לא מוצאת את עצמי איפה אני למה אני וכמה אני צריכה לעשות בשביל להיות מאושרת סופסוף .. חשבתי שהגירושים יעשו לי טוב טעיתי מסתבר (זה לא אומר שאני מתחרטת)

מיקי 43

New member
זמן זה הסוד

אם הזמן יצוצו פתרונות תהליכים ומצבים חדשים ויגיע גם האושר תני לזמן לעשות את שלו ואת תעשי את העבודה על עצמך מיקי

חדשה78

New member
תודה

חיזוקים כאלה תמיד עזרו לי רק לא הבנתי בשנה וחצי האחרונות איפה אני משתנה והסתבר שהשתנתי והמון רק לא הייתי שם כדי לראות את עצמי

לא, לא חושבת שטעית

בפרט שאת לא מצטערת על המהלך.......... לא תמיד חשים "מאושרים" מיד, לוקח זמן, לפעמים לא מבינים, "נו מה עכשיו"? "נו איך אני מתמודדת לבד"? אך אומר לך שמתמודדים, צולחים את "הימים הנוראים", עליות ירידות, ולבסוף, גאים בעצמנו, על השגותינו, עשי לעצמך טוב, עשי מה שאת אוהבת, לא צריך לשם כך בן- זןג, נכון נחמד שיש, אך את לא בעיה, שמחכה לפיתרון, הפיתרון בידייך, כדאי לחיות את החיים האלו, "החיים הם חומר טוב".......... "חיים מושכים חיים", אנו עושות בראש ובראשונה למען עצמנו, כמובן חלילה מבלי לדרוך על אף אחד בדרכינו, את תהיי מאושרת, באם תחליטי בכך, תביטי סביבך על מה שהשגת, זה לכשעצמו יעלה בך חיוך, וזוהי ההתחלה, לכולם יש ימים זיפיתים כאלו,אך מתמודדים, נאחזים בדבר/שניים שעושה לנו את זה. יציאה למקומות שאנו אוהבות, קנייה של דבר שמעלה את מצב רוחנו, יציאיה עם חברות, לא צריך למהר, אף אחד לא מאיץ בנו, זה החופש המוחלט.

קטי30

New member
../images/Emo20.gifשלום לך וברוכה הבאה../images/Emo20.gif

בלי להאריך במילים ובלה...בלה... חושבת חלק בלתי נפרד מהתהליך זה ללכת לאיבוד יש כאלו ליותר זמן ויש לפחות אבל עיקר העיקרים זה שאת מודעת שאת כרגע "אבודה" עם הזמן מוצאים את הדרך חזרה או סוללים דרך חדשה לכאן או לשם מאחלת לך הרבה
שיהיה לך שבוע נפלא
וגמר חתימה טובה

למעלה