שלום!

peppermint

New member
שלום!

מכתב בדואר בישר לי היום שיום הגיוס שלי נדחה (לעזאזל) מה-12.12.06, ל-18.3.07 (מה מרץ מה?!). זה היה מעין צו התייצבות חדש שאף תפקיד ספציפי לא צויין בו. עברתי מיונים מסויימים, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי אי/קבלה, למרות שעבר יותר מחודש מאז המיונים!! אני כמובן מתכננת להתקשר מחר ללשכה"ג ולשגע את שכלם-בספק...ועדיין אני חסרת סבלנות - מישהו יודע לאן מתגייסים בתאריך? (הכותבת הינה נקבה ותתעצבן מאוד לקבל תשובה בלשון זכר) תודה מראש

onix 88

New member
אם דחו לך את הגיוס כנראה שעברת

את המיונים. תנסי לשלוח בקשה להקדמה. מזל טוב ובהצלחה!

שלום וברכה

חברה שלי הייתה אמורה להתגייס ב-12.12 ועברה מיונים של מש"קיות ת"ש ונדחה לה הגיוס למרץ... אז אם ניגשת למיונים האלה יש מצב שעברת, בהצלחה! :)

peppermint

New member
אז...

אכן התקבלתי! <חיוך מלא שיניים> ולא, אין לי קשר למיוני מש"קיות ת"ש, אני הולכת להיות-טאםטאםטאם-מ"כית בנים!! יאיי. כשהלכתי להיבדק בחודש אוגוסט נאמר לנו שהמיונים, שבמקור אמורים לכלול מקצועות הדרכה ביחידות השדה, הם לתפקיד מ"כיות ומפעילות האמר בלבד. וזה בגלל שכבר מילאו כביכול את כל מכסות המדריכות שצריך...נגיד. מלכתחילה התלהבתי מכל מקצועות ההדרכה אבל גם מ"כית נראה לי סבבה (למרות צעקות הטירוניות בבה"ד 12 כלפינו: "אל תיכנסו לזה!" צאו מזה כל עוד אתן יכולות! הלוואי שהיו אומרים את זה לנו!!"...איף) . הבעיה במקרה שלי היא שאין לי יותר מידיי מידע על שני התפקידים והייתי רוצה לשמוע חוות(רבים) דעת נוספות על שני התפקידים - זמן לסיום הטירונות והקורס, חוויות בלתי נשכחות, אפשרויות קידום, מימוש עצמי וכאלה! אנא התעלמו מהעובדה שזה שהתקבלתי לתפקיד מסויים מונע ממני מיונים נוספים. ITS מ"כית VS מדריכת שריון יתרונות וחסרונות כאלה? (אם אפשר בצורת טבלה וקובץ word עם כותרות צבעוניות)
אגב, חלקם הגדול של המאמרים בפורום מצויין והם ועזרו לי להרחיב את הבנתי בנושאים אלו ואחרים! עם זאת ברוב כישוריי לא מצאתי מאמר שנוגע למקצוע המ"כית, וכן רוב נושאי ההדרכה מדברים על מדריכות חי"ר, ולכן באתי לשגע אתכם פה. תודה מראש וסליחה אם הטרדתי

למעלה