שלום

כי19

New member
משנראה לי מהכתב הוא כישרון די

מרשים בעיצוב,אבל יותר ברעיונות ופחות בידיים ממש. לכן השאלה הוא לאיזה תחום בעיצוב את מעוניינת,כלומר מה בדיוק צריך לעשות שם? מטוריקה עדינה ולהתעסק עם המון פריטים ופרטים קטנים.לזה נראה לי יהיה לך פחות סבלנות. לפריטים יותר גדולים,אפילו שהעבודה ביד.כן תוכלי להנות. השאלה מה בדיוק התחום?

כי19

New member
כמה תופעות מהכתב,פירוט-

למשל באותיות צ' א' ם'-רואים קיפוח במבנה האות עד כדי שהאות מקבל משמעות אחרת בכלל.מצד שני באות ד למשל יש הוספה על תקן האות למטה בסיום. כאשר היא מחברת בין אותיות,החיבור הוא חיבור ישיר,אבל מצד שני החיבור הוא איטי יותר ובעל אורך רב(אופקית)עד האות הבאה. לחץ הגראפי נראה אחיד מאוד ועם לחץ בינוי עד חזק.

תודה על ההתייחסות,

התחום בו אני נמצאת (לא מעוניינת לפרט בינתיים) משלב גם התעסקות בפרטים (במקרה הזה לא חסרה לי סבלנות) וגם התעסקות בפרטים נרחבים. הרבה עבודה עם הידיים. כשכתבתי האם תחום העיצוב מתאים, התכוונתי ליצירתיות - אם זה משהו שנראה דרך הכתב. ואם אפשר להתייחס לתכונות שמשפיעות על עצם היותי עצמאית ולא שכירה... אשמח לשמוע עוד התייחסויות, הרבה תודה.

כי19

New member
בקשר ליצירתיות,בהחלט שיש לך

רעיונות מקוריות בקשר לעיצוב דברים. עבודה כעצמאית הוא דבר טוב מאוד בשבילך,ולפי דעתי מומלץ ללכת על כיון כזה. אשמח אם שאר הגרפולוגים יגיבו.בכל מקרה זה דעתי ע"פ כתב ידך. (יש לציין שאין תחליף לאבחון מעמיק ויסודי שנעשה אצל גרפולוג).

shamon51

New member
רשמים

עיצוב האותיות מקורי וחסר (למשל באות "א"), מענין במיוחד החיבורים המקוריים בין האותיות. יש סתירה בין אותיות גדולות כמו "ע" ו "פ" ו "ל" לבין אותיות פחוסות כמו "ם" "מ" וכמובן האות "א" שחלקה הראשון מצוייר בחסר וחלקה השני הישר רגיל ולעיתים גבוהה. חיבור אותיות "תוכלו" עם משיכה שמאלה רווחים יחסית גדולים כשלא מחברת. =============== הרבה מקוריות תנודות במצב הרוח, יצריות ובהערכה העצמית. עיצוב מקורי של הכתב
מצדיק את העיסוק בעיצוב. עצמאית
מנסיון זה דורש סוג אחר של אופי כך שאם יש לך בן זוג שינהל את עסקיך אז זה טוב אחרת תפלי טרף לכוחות השוק ולכאלה שינצלו וישליכו. שמעון

תודה רבה

תודה רבה על ההשקעה באיבחון, יש הרבה מן הנכון באבחנות שלך, וגם בעניין העיסוק בתור עצמאית (לצערי). אני לא יודעת אם רואים את זה דרך הכתב, אבל מבחינתי זאת תהיה קצת בעיה לערב מישהו שינהל לי את הענינים... או שאני אסתדר לבד, או שאחזור להיות שכירה בשלב כלשהו. שוב תודה, ואם למישהו יהיה מה להוסיף, אשמח לשמוע. שבת שלום.

נדמה לי שעל היצירתיות

והכשרונות - אין עוררין, הזיקה לעצמאות וייחודיות בדרכך גם מודגשת ולכן אין אפשרות אפקטיבית לנהל אותך ולהפוך אותך לממושמעת ובתלם במחיר של דיכוי רעיוני דימיוני. ייתכן שהבטחון המוחצן מסתיר לבטים וחששות כשלון טורדניות מה שפוגם בעקביות ההחלטות והפעולות לקידומך. כך שאת יכולה גם לחוש מתוסכלת, מוחמצת, רבת יכולות ובכל זאת ספין קצת במקום. רק רשמים ובכל מקרה בהצלחה.

ורד9

New member
שמעון, "א" עם צרות ראשונית

נאמר לי ש"א" עם צרות ראשונית מצביעה על רגשי נחיתות וקיפוח האם לדעתך יש פה case או שזה מקוריות בלבד.

shamon51

New member
הי ורד - את צודקת

כתבתי "תנודות במצב הרוח, ביצריות ובהערכה העצמית" ובאמת יש סימנים כמו ה "ם" השטוחה וה "א" שמרמזים על מה שאמרת.

nafnaf11

New member
מתיחס לכתב ידך פילי פילפילון

סימפטית ופתוחה לכולם. מקבלת כל אדם כפי שהוא. מסוגלת להנעים לזולת .מתעניינת בעובדות באנשים ובקשרים ביניהם. הסיכויים שלך להצליח הם רק במקום שתוכלי ליישם תכונות שלך בצורה ברורה ובהירה. כחברותית את זקוקה למגע אישי וקרוב . את גם מעוררת אימון באנשים . את מתאימה למקצועות :פיזיוטרפיה , רפואה , עובדת שיקום, תקשורת , דיאטנית. גם בהנהלת חשבונות, מפקחת על... עיצוב גרפי וכל מה שקשור לאסטטיקה

הנהלת חשבונות ?

בספק רב. כל דבר שהוא טכני, חוזר על עצמו, מחייב עמידות בשגרה מתמשכת ולא מחייבת יצירתיות עומדת בסתירה לגברת כך שאין עוול גדול מזה לגרום לה מאשר להפנות אותה לנישה כזו.

למעלה