שלום!

4mor4

New member
שלום!

היי אני קוראת כאן הרבה, אני גם כתבתי איזה פעם פעמיים כאן...רציתי להתייעץ איתכם! היום היה לי טסט ראשון! זה היה הכי ספונטני, 3 שיעורים מראש המורה הציע לי את הטסט. זה היה בזמן שהכי לא הייתי מוכנה לטסט,מהרבה סיבות! שיעורים גרועים, נעשיתי חולה וטסט פנימי -2 שיעורים לפני הטסט החיצוני שהלך לא משהו...אבל החלטתי לעשות את זה..מה שיהיה יהיה.... אז התחלתי את הטסט, הכל הלך מושלם לפי דעתי, במגרש הוא הורה לי לעשות את התרגילים שהכי חרשתי עליהם, ובחוץ הוא לקח אותי למקומות שאני הכי אוהבת לנהוג בהם! היה סבבה...הוא לא העיר לי , הוא לא נגה לי בהגה, לא בלם אותי...כלום! זאת שהייתה אחרי, לעומתי הלך לא משהו, הוא בלם אותה, העיר לה וכל מיניי... המורה שלי התקשר לבדוק אם יש תוצאות לגביי ולא ענו לו...ואז הוא בדק את הטספים, ושל זאת שהיתה אחרי חזר הטופס, עם הטעויוצ...שלי לא חזר עדיין, ועדיין אין תשובה באתר אינטרנט! אני ממש בלחץ אני כבר רוצה לדעת את התוצאה! רק מחר המורה יחזיר לי תשובה סופית, הוא אמר שבינתיים 95% שעברתי...אני ממש בלחץ!!! לא סיפרתי לאף אחד שניגשתי לטסט!

מתן1002

New member
נשמע מצויין אני מאמין שעברת!

אבל נראה לי ''ידפקו'' אותך במלווה בעוד כמה ימים בגלל החג..

4mor4

New member
כבר לא אכפת לי, מלווה לא מלווה-

אני רק מחכה לתשובה...!! השאלה גם אם מחר באמת המורה יוכל לקבל תשובה סופית, כי מחר זה ערב חג...

buda11

New member
חח מתן

זה בדיוק מה שקרא לי! יום לפני חג נגשתי ובגלל הסמיכות לחג הודפס לי הרשיון רק ביום ראשון. אני כמעט בטוח שזה מה שהיה לך [אם תעברי ב"ה]

מתן1002

New member
יכול להיות אני לא נביא בכול אופן

כנסי למספר שנתתי לך בהודעה השנייה שלך .

למעלה