שלום מה העניינים? למה לא מתקשרים להגיד שלום? אתם לא בסדר.
T TheBursar New member 20/9/06 #3 אם היית טורח לענות לגלויות ששלחתי אז אולי הייתי ממשיך... אהמ.... רגע מביך... רגע.. לא שלחתי גלויות/מכתבים כבר שנים... רק באימייל... סליחה?
אם היית טורח לענות לגלויות ששלחתי אז אולי הייתי ממשיך... אהמ.... רגע מביך... רגע.. לא שלחתי גלויות/מכתבים כבר שנים... רק באימייל... סליחה?
ו ויימס New member 25/9/06 #12 אני לא רוצה להזכיר את זה אפילו, אבל אף שהייתי בשלושת המפגשים, קרניאלה טוענת שהיה עוד מפגש אצלה בבית ושהברזתי ממנו. שוב, חבל שהעליתי את זה בכלל...
אני לא רוצה להזכיר את זה אפילו, אבל אף שהייתי בשלושת המפגשים, קרניאלה טוענת שהיה עוד מפגש אצלה בבית ושהברזתי ממנו. שוב, חבל שהעליתי את זה בכלל...
ק קרניאלה על הבמה New member 25/9/06 #13 טוב שאת לא רוצה להזכיר... את המפגש בו הינו אמורים לצפות ביחד ב'אחיות הגורל' ואת המפגש הגדול במחסני סטימצקי במבצע השווה שהיה... את סופרת רק מפגשים בהם הית! ובגלל זה נעלבתי! שלום!
טוב שאת לא רוצה להזכיר... את המפגש בו הינו אמורים לצפות ביחד ב'אחיות הגורל' ואת המפגש הגדול במחסני סטימצקי במבצע השווה שהיה... את סופרת רק מפגשים בהם הית! ובגלל זה נעלבתי! שלום!