שלום שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום שיהיה שבוע טוב, עמליה
ס סועד New member 17/9/06 #5 שבוע טוב ושנה טובה למנהלת האתר אני מאחלת לך המון בריאות והמשך עשייה מבורכת. שתהיה השנה עוד יותר טובה מהשנה החולפת. בהמון ידידות, סועד.
שבוע טוב ושנה טובה למנהלת האתר אני מאחלת לך המון בריאות והמשך עשייה מבורכת. שתהיה השנה עוד יותר טובה מהשנה החולפת. בהמון ידידות, סועד.
פ פנטומימה New member 17/9/06 #3 שלום עמליה וברוכה הבאה. יש לנו בפורום מנהג ותיק שכל משתתף חדש מביא בקבוק ערק זחלאוי לוותיקי הפורום. אז אנא... שתהיה לך וליקיריך שנה נפלאה, יהודה
שלום עמליה וברוכה הבאה. יש לנו בפורום מנהג ותיק שכל משתתף חדש מביא בקבוק ערק זחלאוי לוותיקי הפורום. אז אנא... שתהיה לך וליקיריך שנה נפלאה, יהודה
ס סועד New member 17/9/06 #4 אהלן וסהלן ביקי עמליה שמחים על כל חבר חדש בפורום. אני מקווה שתפיקי המון ותתרמי גם מהידע שלך לפורום. ברוכה הבאה, בברכה סועד.
אהלן וסהלן ביקי עמליה שמחים על כל חבר חדש בפורום. אני מקווה שתפיקי המון ותתרמי גם מהידע שלך לפורום. ברוכה הבאה, בברכה סועד.