שלום

בלנטיין

New member
שלום

שלום לכולן, רציתי להחמיא לכל בחורות שבפורום זה יש לי פטיש לנשים מלאות ,אני חושב שזה הכי סקסי שיש.. אז לכולן - תהיו גאות בעצמכן אתן הכי סקסיות שיש.

yeahod

New member
יא קמצן

למה רק פטיש..מה עם קצת מסמרים.. מה בנוגע למשור בשביל הסכך.. נעצים לקשוטים.. אתה עוד קורא לעצמך אוהב תתבייש נראה אותך בונה סוכה..עם הפטיש הזה שלך

חחח אני על הריצפה פה ממך..

התכוון פטיש=סטייה חחח "בונה סוכה עם הפטיש הזה" גדול!!!

הכל צריך להסביר לך?

הוא רוצה להכין שניצלים

עופר 123

New member
ומה אומרת האקדמיה ללשון עברית?

מתוך אתר האקדמיה: השמועה: "האקדמיה החליטה שפנייה לקבוצה שרובה נשים ומיעוטה גברים, תהיה בלשון רבות ולא בלשון רבים." לא היו דברים מעולם! צורת הזכר בעברית היא הצורה הלא-מסומנת, הצורה הסתמית - והיא יפה אפוא גם לנקבות. ואילו צורת הנקבה מציינת רק נקבה. זו דרכה של העברית, ואין האקדמיה רואה עצמה רשאית לקבוע קביעה המנוגדת לדרך זו. (אגב, אילו התקבלה החלטה כזו, פירוש הדבר היה שיש לספור את הנוכחים בכל אירוע כדי לדעת איזו לשון לנקוט. ועוד אפשר היה להקשות אם ההחלטה חלה גם על עצמים שאינם בני אדם, כגון דלתות וחלונות.) יוער עוד זאת: המגמה המסתמנת בעברית לדורותיה היא ביטול צורות הנקבה מפני צורות הזכר, ולא להפך. בפועל בזמן עבר יש במקרא רק שרידים לצורה בגוף שלישי רבות, ואילו הצורה העיקרית היא צורת הזכר: 'הלכו'. בזמן עתיד ובציווי כבר משלהי תקופת המקרא משתלטות הצורות 'ילכו', 'לכו' וכיו"ב לנקבות (גם בעברית של היום כמעט אין שימוש בצורות 'תלכנה', 'לכנה'). ובעברית המדוברת שלנו רבים אינם מקפידים לומר 'הן', 'אתן', 'כתבתן' וכיו"ב.
ע'

ניצם

New member
נו טוב.

אז ימשיכו החדשים בפורום להגיד לנו הגברים שאנחנו נחמדות.

ניצם

New member
נראה לך אפרתjavascript:OpenWinConte

שאני לא יודע את כל זה?שימי לב לכל הדברים שכתבתי אי פעם בפורום.אני תמיד מקפיד על השפה.בלי שום קשר זה נכון מה שאמרתי במשפט הקודם?נכון שאני צודקת?

למעלה