שלום :)

snoway

New member
שלום :)

כתבתי הודעה דומה לפני כמה ימים, עם ההבדל ה'שולי' שלא היה פירוש שלי, רק עכשיו היה לי זמן לזה למרבה הצער וזה די נסיון ראשון. מדובר בפריסת צ'אקרות, והעניין הוא שגם אם אני עוד איכשהו (ורק איכשהו) יכולה לגשת לכל קלף בנפרד אני פשוט לא מצליחה לחבר את התמונה יחד, מבחינת איך כל צ'אקרה/קלף משפיעיפ אחד על השנייה. צ'אקרה ראשונה - 10 גביעים. יש הרגשת משפחתיות ושפע, המון אפשרויות. יכול להצביע על צ'אקרה ראשונה מאוזנת, אדם שקיבל אהבה בילדותו. צ'אקרה שנייה - מלכת מטות. כעקרון מלכת המטות משדרת בטחון עצמי מופנם שכזה בעוד שהצ'אקרה השנייה מקושרת ליצירתיות, תשוקה לדברים, מיניות. אני משתמשת בחפיסת ראמאיאנה ושם בקלף זה המלכה מחזיקה ביד אחד את המטה והיד השנייה מונחת במיקום של הצ'אקרה השנייה, כאילו היא עצורה. צ'אקרה שלישית (מקלעת השמש) - מלך החרבות. הצ'אקרה השלישית מגלמת את האמונה שלנו בעצמנו במידת מה. פה אני קצת תקועה ולא מצליחה לחבר בינו לבין מקלעת השמש. צ'אקרה רביעית (הלב) - עוצמה/strength. קשור לעוצמה פנימית כאן, סבלנות וחמלה. צא'קרה חמישית (גרון) - temperance. הקלף מייצג שמירה על איזון ואולי הסתגלות למצבים שצריך כמו ללהטט ביניהם. יכול להיות שהמצאות הקלף כאן מראה על אדם בעל טאקט בשימושו במילים, שמסוגל להסתדר (גם אם שטחית) עם אנשים מסוגים שונים? צ'אקרה שישית (העין השלישית) - 2 גביעים. הקלף עצמו מראה על הרמוניה ושיתוף. העין השלישית היא מרכז האינטואיציה וכוחות על טבעיים. קצת קשה לי לראות איך שניהם מתחברים יחד. צ'אקרה שביעית (הכתר) - נער חרבות. הצ'אקרה השביעית היא מרכז החיבור שלנו לאנרגיה הקוסמית. הנער מייצג אולי אתגר שעומד לבוא, שאינו בהכרח רע. שוב, לא ברור לי איך אפדר לחבר בין השניים. ובכלל, איך כל קלף נמצא ביחסי גומלין כאן לזה שבא אחריו ובאופן ישיר איך זה משליך על הצ'אקרות.

פריסת צ'אקרות

אני לא עושה אותה הרבה אבל אני לא חושבת שצריך להיות קשר ישיר בין כל הצ'אקרות אולי חשוב יותר שכל קלף יתאים לצ'אקרה המדוברת. מה שכן אפשר לראות זהו דפוס התנהגות. 1. עשרה גביעים. הצ'אקרה הראשונה הינה צ'אקרת הבסיס ומכאן שהייתי מעדיפה לראות את קלף 10 מטבעות :) אבל אני חושבת שפירשת יפה ונכון והקלף מעיד על אדם אשר גם בבסיס שלו חשוב לו מאוד הרגש והוא פועל על פיו גם במקומות שבו כדאי יותר לפעול ממקום של מטות או מטבעות. 2. מלכת מטות. מזל אריה, מיניות בשפע, מה יותר מתאים ? 3. מלך החרבות. איך את מפרשת את צ'אקרת מקלעת השמש בכלל ? בלי שום קשר לקלפים. 4. הכח כמסמל את צ'אקרת הלב מראה על הרגש ומחזק אף יותר את עשרה גביעים בצ'אקרת הבסיס. אדם שיודע לשלוט בעוצמה הפנימית שלו ופועל דרך הרכות והנועם, דרך הרגש והרוח. 5. מיזוג. פירשת יפה. 6. 2 גביעים - העין השלישית, מראה צורך של אותו אדם שמישהו יראה לו את הדרך הנכונה כיצד לתפעל את היכולת הרוחנית שלו. אני כותבת זאת בעיקר בגלל הנוכחות של נער החרבות בצ'אקרת הכתר, שהוא בבחינת חשדנות וחוסר אמונה במסרים שהוא מקבל. מה דעתך ?

למעלה