שלום

ילדה33

New member
שלום

אני ובעלי נשואים כ-10 שנים ומלאים במריבות לפני שנה בשיא הגדול פתחתי תיק דרך הלשכה לסיוע משפטי בדרך עצרנו את הכל בנסיון לשפר הוא הבטיח שנלך ליועץ ותען שאין לו זמן לאחר מכן וכשלא עזר פתחתי את התיק שוב עד שהגיעו כל המסמכים הודיע לי בעלי כי פתח לי תיק ברבנות בחודש הבא יש לנו דיון יש לי גם שאלה אילכם כמה דורשים היום מינימום על ילד יש לנו שניים תודה אורנית

האלי

New member
למה מינימום?

לכי על המקסימום. כי אם זה ברבנות קרוב לוודאי שבמילא תקבלי את המינימום. אבל תדרשי את המקסימום האפשרי ויותר. כדי שיהיה לך על מה לוותר. כמה פוסקים נורא תלוי בהכנסתו של הבעל ובכל מקרה שווה להתייעץ עם עו"ד. אבל אם יש הצעה שבאמת שווה: נסו להגיע להסכמה בעזרת גישור. דברי עם בעלך ונסי להסביר לו שעוה"ד יעלו לו (תדגישי שלך זה לא עולה) הרבה יותר ממה שהוא ירוויח מהתגוששות ברבנות. אם הוא לא יסכים, יש כמה תעלולים שאת יכולה לעולל לו, אם את בעניין של להתכסח איתו. כל עו"ד שזה עיסוקו ידע לספר לך עליהם. אבל כמו שאמרתי עדיף פי אלף לגמור את הסיפור בהסכמה. שלך, האלי.

ילדה33

New member
זה העינין

הוא לא מוכן לשלם הוא אומר ש-1200 ש"ח אמורים להספיק לשני ילדים מה שכן אני אדרוש יותר זה ברור אבל השאלה כמה יותר ולגבי הכאסח כן..................בא לי להיכנס בו ובאמא שלו (הסכסכנית הראשית) והכל רק למען הילדים ו.....אילו תעלולים תוכל להציע לי תודה אורנית

האלי

New member
כתבתי לך מסר

אבל החלטתי לא לשלוח אותו. אני באמת חושב שכדאי לך להתגבר על החשק להיכנס בו ובאמא שלו... וכמה שאני מכיר את ההרגשה הזו, אני עצמי סיימתי שנה של משא ומתן עד שהגעתי להסכמה עם מי שהיום היא גרושתי. ומהמקום שאני עומד בו היום אני חושב: כמה טוב שהצלחנו שנינו לנשוך שפתיים ולא לריב. אף אחד לא מרוויח ממריבה בין ההורים כשהם מתגרשים. מלבד עורכי הדין כמובן, שמרוויחים הרבה! אמר לי מישהו פעם שאם לאנשים היה שכל לא לריב, במה שהיו חוסכים על שכ"ט עוה"ד היו יכולים להענות לכל הדרישות של בן הזוג שלהם. וזה כל כך נכון... מזונות לילדים בסוף תקבלי כנראה משהו כמו 1500 -1000 שקל לכל ילד. אבל בשביל זה את צריכה לדרוש הרבה יותר. בקטע הזה שווה להתייעץ עם עו"ד, אבל אל תתני לו לגרור אותך למלחמת עולם עם בעלך. לא תרוויחי מזה כלום, רק העו"ד ירוויח. שיהיה לך בהצלחה, שלך, האלי.

פלסטיק

New member
קחי בחשבון משהו חשוב

אם את תכנסי בו, הוא בטח יחזיר לך, אז אם משעמם לך ואת מחפשת איך להעביר את הזמן זה בטח ימלא לך אותו. אם את רוצה לסיים את זה מה שיותר מהר ולהתחיל דרך חדשה, כדאי לך לחשוב אחרת. תחשבי רק מה יועיל לך ולכי על זה, מה יזיק לו כבר לא לעניין.

על זוגיות וזוגיות שאחרי

תיכנסי באבי ילדייך ובסבתם "רק בשביל הילדים". ומה אחרכך? ילדייך ימשיכו להיות גם שלך, גם של אביהם, לכל חייהם. ואם טובתם לנגד עינייך, עמדי על זכויותייך, זכויותיהם, ועשי זאת בכל התוקף, אבל אל "תיכנסי" ואל תעוללי תעלולים. כי גם אחרי תום הזוגיות הזו עם בעלך, ימשיך בינכם קשר כלשהו לפחות סביב הילדים ולטובתם, סיימי את הקשר עם בעלך בצורה הפחות כוחנית, פחות משפילה ופחות מלוכלכת (ומלכלכת). את עמידתך על זכויותיך עשי באסרטיביות ולא באגרסיביות.

dor50

New member
כסאח....

מסכים אם כל מילה, רק.... משהו קטן נוסף. תכסחי אותו, תכנסי בו, והוא כנראה יחזיר וכן הלאה.... מה תספרי בעוד כמה שנים לילדים שלך, שיחזירו לך כל מה שעשית לאבא שלהם? וילדים קולטים מהר וזוכרים, וכשהם גדולים יש להם נטיה כזו להחזיר... לתשומת לבך!!! צביקה

ילדה33

New member
תודה לכולם

אני יודעת שאבי ילדי ישאר אביהם לעד כך הסברתי לילדיי כאשר התחלנו את התהליך אני חושבת שקיבלו זאת יפה אבל כל אחד ותופעת הלואי שלו אני לא יודעת מה יקרה אנחנו נפרדים רק בגלל חוסר תקשורת אבל חוסר.......חוסר גדול גם הילדים רואים את חוסר התקשורות שלו איתם הוא פשוט ממש ממש לא בקרקע יש לו עולם משלו אני לא הולכת להיכנס בו או באמא שלו ממש רק בקטע של תשלומי הילדים זה הכי מה שמציק לי ואני חושבת שיציק באיזה שהו שלב לילדים (כשלא יוכלו ללכת לחוגים ולהתפנק באיזה משחק קטן) בסך הכל הוא לא היה אבא או בעל רע הוא לא היכה או קילל או בגד הוא בסך הכל חיי בעולם משלו עולם אחר ואני אני אשה אחרת אוהבת לבלות לצחוק חברים טיולים וזה ממש לא מסתדר ביחד וכשהלחטנו להיפרד החלטנו לעשות זאת יפה וזה התחיל ביפה ואז....... כנראה שאחד החברים או אחד מהמשפחה מילא לו את הראש והתחיל לשחק "כספת" על הילדים וזה התחיל להיות יותר ויותר מגעיל היום אני עומדת במצב שאין לי טיפת רגש אילו אין לי כלום לא אוהבת לא דואגת לא מחכה ולא מצפה ממנו לכלום ורק אוכל אותי הקטע שהוא מזלזל בילדים אתם מבינים הוא לא מוכן לשלם לילדים לילדים שלו לא לי אני לא צריכה ממנו כלום רק הילדים צריכים אותו ורק בהם הוא משחק וחבל ממש חבל מקווה שיהיה בסדר תודה לכולם אודיע מה קורה ביי אורנית סליחה שחסרים לי כל סימני הפיסוק סימו אותם איפה שתירצו

לילדה 33

צריך המון המון כוחות נפשיים לעמוד במצב זה. והכ הכי קשה מהכל זה כמובן הילדים, קחי נשימה עמוקה לא להתיאש שמרי על העצבים הם לא יביאו אותך לשום מקום, ועם כל הכח שלך אל תוותרי המון הצלחה שלך פזית

ילדה33

New member
תודה פזית

כן אני יודעת שצריך הרבה כוח כל פעם שאני רואה את אחד מילדי עצוב( אפילו לא בגלל זה) אני נשברת כל שעה הרי צץ עוד משהו בעבוד בבית בבית הספר הכל הכל ביחד באמת קשה אז עשיתי לי הרגל קטן ופעם בשבוע אני מגיע מוקדם הביתה נכנסת למיטה מתפרצת בבכי וקמה חדשה וזה עוזר מאוד כי אחרי שעה מגעים שני האוצרות הגדולים של חיי ואני כבר אחרי הכל תודה

למעלה