שלום

ZagZigZag

New member
שלום

בשנה הבאה אעבור עם משפחתי לארה"ב. אני סיימתי 12 שנות לימוד, אחותי לעומתי, תעלה, כשנהיה שם, לכתה ט'. היא תשלח לפאבליק סקול באיזור קווינס ורציתי לשאול האם מניסיון או ידע שלכם יש באיזור ובפאבליק ישראלים שיוכלו לעזור לה להתאקלם ולעבור את מכשול השפה? כי האנגלית שלה ממש לא טובה. ובקשר אלי- האם תהיה לי אפשרות פשוט לשבת בכתה ולספוג את השפה בלי יותר מדי מחוייבות למבחנים וכאלה?

אם יש לכם שנה שלמה..

אז אני מציע לשניכם לשפר את האנגלית לפני שתעברו. איך? לקרוא ספרים.. לראות טלויזיה, אולי קורס.. אבל בראש ובראשונה - ספרים!

ZagZigZag

New member
אני קוראת המון ורואה סרטים באנגלית

אני עושה 5 יחידות, אין לי בעיה בגדול לתקשר עם אנשים. אבל אני מעדיפה בהתחלה להכנס לאיזו מסגרת, להכיר אנשים, לספוג שפה וכו'. בקשר לאחותי -אין לה תחת לזה כרגע. היא ילדה. מדי פעם היא קוראת אבל זה לא מועיל במיוחד. וכעת, אם תוכל להתייחס לשאלתי אודה לך מאד.

התייחסתי כמיטב יכולתי

היות ואני גר בנורווגיה. אם את רוצה מסגרת, לספוג שפה ולפגוש אנשים, את בטח יכולה לקחת כמה קורסים בcommunity college. מקווה שיעזרו לך יותר =)

ZagZigZag

New member
אוקיי, תודה לך על כל פנים ../images/Emo13.gif

ואודה למי שיוכל לעזור.

ציקהלה

New member
Jesus is right

כמו תמיד, לכי ל community college 5 יחידות זה כלום מקווה שגם אני עזרתי.

I3lackM

New member
יאי סוף סוף מישהו לחוף המזרחי!

גם אני מקווינס. יש לכם מושג לאיזו שכונה תבואו? ספקי כמה שיותר מידע. בקשר לשתיכן, כולם המליצו לכן איך לשפר את האנגלית טרם הגעתן לארץ האפשרויות (שקט גיאלי), אבל למען האמת אין לכן מה לטרוח, אחרי חודש-חודשיים פה אתן תדברו כמו נסיכות יהודיות אמריקאיות (וואו זה נשמע גרוע בעברית). בכל מקרה תמשיכו לעדכן... הגיע הזמן שיבואו לפה קצת ישראלים.

וישראליות

שעולות לכיתה ט'......
(האחות שכתבה את ההודעה גדולה עליך הרי.... היא מעל גיל 15)

I3lackM

New member
ברור לך...

שהיא לא מגיבה כי היא נבהלה ממה שאמרת.

תירגע פרנואיד

חשבת על זה שיש אנשים שיש להם עיסוקים אחרים חוץ מהפורום? שלח לה מסר אם אתה ממש בהיסטריה שמא היא לא תענה.

למעלה