שלום

ChigiChan

New member
שלום

באחד הפרקים (שראיתי די מזמן) אני זוכרת שטומויו אמרה שהיא אוהבת מישהו, אבל לא רצתה לספר מי.. אז השאלה שלי הי אם אתם יודעים את מי טומויו אוהבת? היו לי גם חשדות שאולי היא לסבית והיא אוהבת את מיילין, בגלל זה אולי היא לא סיפרה, אבל לא נראה. אז.. אני מקווה שתענו לי! תודה מראש.

LoVe in Ron

New member
את סאקורה! O:

"אוי, סאקורה-צ'אן, אני כלכך אוהבת להכין תלבושות בשבילך, זה כלכך משמח אותי, את כלכך חמודה סאקורה-צ'אן, כלכך חמודה!!!!111 ;__; תני חיוך סאקורה-צ'אן!! אני כלכך אוהבת לצלם אותך!! ;; גרר עלייך! 3>" ... זה היה תקציר של מה שטומויו אומרת בדרך כלל. (?XD) אוה ושכחתי את - "אוהה לאא!! ;--; לא הייתה לי הזדמנות לצלם את סאקורה-צ'אן!! פיספסתי את כל האקשן! אני כלכך מאוכזבת!! ;; טוב לונורא אני אצלם את סאקורה-צ'אן עכשיו! טיהיהיהי D: *מצלמת*" (קרו-צ'אן: הוי, כן!! צלמי גם אותי!!! -עושה פוזות-) אז, לדעתי היא אוהבת את סאקורה ^^;

אכן ^^

שניהם פשוט כל כך תואמים אחד את השנייה, עם החיוכים הקורנים הבלתי פוסקים והמסתוריות הקלה, ההבנה של כל מי שנזקק לעזרה ... טומויו/אריאול זה חמוד

Titush Black

New member
כן...

כשהמתוקה הקטנה תשים לב שאלוהים יצר גם בנים ולא רק את סאקורה. היא כבר שמורה לסאיורן
אגב, היה פה פעם פיק על סאקו וסאיו מין פיק כזה שהם לא יכולים להיות ביחד או משו בסגנון 0:. יש למישהו קישור לפרקים? תיתה

האמת שאני לא זוכרת

שהיא אמרה משהו דומה אי פעם באנימה. לעומת זאת, במנגה, טמויו אומרת שהיא אוהבת את סאקורה, אבל לא בדרך שסאקורה חושבת.

ChigiChan

New member
סאקורה זאת מחשבה...

אבל אני תמיד חשבתי שהיא אוהבת אותה בתור חברה, או אחות. תודה על התשובה!

Hinamori

New member
לא, היא מאוהבת בה../images/Emo181.gif

אומרים את זה במנגה ויש רמזים ממש ברורים באנימה. נורא קשה לפספס את זה. י_י

Ruby Moon

New member
נכון!

*מהנהנת בראשי* היא מאוהבת בסאקורה!!! במנגה.. טומויו אומרת לסאקורה שהיא אוהבת אותה^^ וסאקורה אומרת שהיא גם^_^ ואז טויה מפריע וקורא להן לעזור לו לנקות.. אז ~כשסאקורה לא שומעת~ היא אומרת שלדעתה הן לא מדברות על אותה אהבה^___^"

Ruby Moon

New member
ההודעה שלך נשלחה דקה לפניי..

XDDDDDDDDDD *רוחי יוצאת מתוכי*

למעלה