שלום רציתי לדעת אם היה אתמול ב2 או3 בלילה פרקים של הפימות למה לא נראה לי שהיה
M matans96 New member 30/8/06 #1 שלום רציתי לדעת אם היה אתמול ב2 או3 בלילה פרקים של הפימות למה לא נראה לי שהיה
מ מ א מ י2 New member 30/8/06 #2 ד-י כ-ב-ר-!-! ../images/Emo219.gif סעמק אין לך חיים?! תשרשר בנאדם!!!
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 30/8/06 #5 נו אתם רואים על מה אנחנו../images/Emo222.gif מדברים?! אתם מעליבים אנשים ומתנפלים עליהם תתנו לבונוס את העבודה הם המנהלים וזהו הם תפקידם
נו אתם רואים על מה אנחנו../images/Emo222.gif מדברים?! אתם מעליבים אנשים ומתנפלים עליהם תתנו לבונוס את העבודה הם המנהלים וזהו הם תפקידם
B baril New member 30/8/06 #8 ../images/Emo119.gifאבל הוא יודעעעע ^%$# כל נושא שני בפורום זה שלו , זה כבר מעלה ת'סעיף זה מוגזם
B Brombit New member 31/8/06 #14 לא כולם יודעים שלא צריך לפתוח הודעה על כל דבר... ואולי הוא לא מצא שרשור שקשור לזה אז הוא פתח הודעה חדשה... אז אולי במקום להתעצבן פשוט תגידו לו מה לעשות...
לא כולם יודעים שלא צריך לפתוח הודעה על כל דבר... ואולי הוא לא מצא שרשור שקשור לזה אז הוא פתח הודעה חדשה... אז אולי במקום להתעצבן פשוט תגידו לו מה לעשות...
B B o N u s New member 30/8/06 #3 ל../images/Emo26.gifש../images/Emo26.gifר../images/Emo26.gifש../images/Emo26.gifר../images/Emo26.gif התשובה נמצאת פה באחת ההודעות הראשונות. תסתכל, תקרא ותדע..
ל../images/Emo26.gifש../images/Emo26.gifר../images/Emo26.gifש../images/Emo26.gifר../images/Emo26.gif התשובה נמצאת פה באחת ההודעות הראשונות. תסתכל, תקרא ותדע..
ד דנה 74 New member 31/8/06 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
B baril New member 30/8/06 #7 ../images/Emo119.gifדי כבר לפתוח הודעה חדשה על כל פיפס , זה מעצבןןןן ולפי מה שידוע לי אתה כבר לא כלכך חדש פה וכולם אומרים לך לשרשר ואתה לא מקשיב זה נמאס כבררררררר
../images/Emo119.gifדי כבר לפתוח הודעה חדשה על כל פיפס , זה מעצבןןןן ולפי מה שידוע לי אתה כבר לא כלכך חדש פה וכולם אומרים לך לשרשר ואתה לא מקשיב זה נמאס כבררררררר
R red mosquito New member 30/8/06 #9 לכל המתלוננים ! תפסיקו להגיב, ותנו לג'ן למחוק את זה וזהו... אם תגיבו זה יעזור?
B baril New member 30/8/06 #10 ../images/Emo119.gifלא זה לא יעזור ../images/Emo4.gif צודקת , אני מצטערת על התגובה
פ פסטיגליסט New member 31/8/06 #11 ../images/Emo207.gif דנה ../images/Emo9.gif מה עם משחק מי אני חברי הפורום