שלום

אפרתs

New member
שלום

(היי נוש
) אני רוצה לקנות לחברה דיסק של טורי איימוס. מאחר ואני די בורה בכל הקשור לטורי, רק מכירה את קולה וכמה שירים אקראים שדאגו לי לשלוח לי אשמח להמלצות לדיסק הכי בולט שלה, שהכי מאפיין אותה, אולי איזה אוסף אם יש או לאו דווקא. על מה אתם ממליצים? (ותנסו להיות אחידים, אני אתבלבל מרוב שמות
) תודה לכם מראש וליל מנוחה.

noosh

New member
Little Earthquakes

הראשון שלה. הוא פשוט האלבום הנכון להתחיל איתו - הפסנתר והיא במופע אינטימי כובש (וקצת פסיכי, אבל אי אפשר להמנע מזה כשמדובר בטורי). עוד אין בו את הטירוף שלל Boys For Pele או את הטרור של Under The Pink ("יס, אנסטסיה" משליט טרור! אל תתווכחו איתי!!) אבל יש בו טורי ב-100%. התאהבות מובטחת (טוב, לא אצל כל אחד, אי אפשר לבנות על זה באמת. אבל לקראת החורף זה באמת מומלץ). אני נגד אוספים, אז אני לא ממליצה על Tales From A Librarian. אבל האמת שזו כן אופציה, אם את מחפשת משהו להתחיל איתו. יש בו שירים מכל התקופות, פחות או יותר. תלוי אם את קונה לה אלבום כדי להכיר, או פשוט כי את ממש אוהבת אותה ורוצה שיהיו לה אלבומי מופת בבית
אה כן, ותקני את הדיסק פעמיים, שיהיה גם לך עותק. ועכשיו אני אלך לרכבת.

מסכימה עם נועה

אני רואה את היצירה של טורי נורא מחולקת לתקופות וכל אלבום שונה מהשני באיך שהוא נשמע ומה שהוא מעביר. אני חושבת שLittle Earthquakes הוא אלבום מצויין להתחיל איתו, הוא נורא אינטימי, חורפי והרבה טורי ופסנתר. חוץ מזה, שאני תמיד בעד להתחיל מההתחלה, לפי סדר האלבומים. אם את מחפשת משהו שיותר מקיף את העבודה שלה, בלי להתמקד בתק' מסויימת, יש לך את האוסף Tales Of A Librarian, שמכיל בתוכו שירים מרוב האלבומים ועוד 2 חדשים. אניאישית ממש אוהבת אותו אבל חשוב לי להדגיש שחלק מהשירים שם לא מופיעים בגרסת הדיסק שלהם אלא עובדו מחדש. בהצלחה!

למעלה