וולקאם! אני לא חושבת הארי כוסון בדיוק אבל כל איש באמונתו יחיה
ל לונה אחת New member 10/8/06 #18 ../images/Emo140.gifוולקאם! אני לא חושבת הארי כוסון בדיוק אבל כל איש באמונתו יחיה
A AnGeLiNa JoNsOn New member 10/8/06 #19 ברוך הבא../images/Emo70.gif+../images/Emo207.gif../images/Emo141.gif אני טסה היום להולנד!! ^^ אז נדבר שוב ב- 24 I'm gonna miss you guys (וזה המקום של חמי לתקן את האנגלית שלי )
ברוך הבא../images/Emo70.gif+../images/Emo207.gif../images/Emo141.gif אני טסה היום להולנד!! ^^ אז נדבר שוב ב- 24 I'm gonna miss you guys (וזה המקום של חמי לתקן את האנגלית שלי )
L Looking4CoolName New member 10/8/06 #22 אהההה!! לאלאלאלאלא!!! אוף, רציתי לדבר איתך. לעדכן אותך בקשר לאותו-דבר-שדיברנו-עליו-במסנ!! אהההה!! אוך, אוקי. נדבר ב-24. תהני לך!
אהההה!! לאלאלאלאלא!!! אוף, רציתי לדבר איתך. לעדכן אותך בקשר לאותו-דבר-שדיברנו-עליו-במסנ!! אהההה!! אוך, אוקי. נדבר ב-24. תהני לך!
ד דנונה לייט New member 11/8/06 #31 אתה יכול לדבר איתי../images/Emo3.gif בכל אופן, קצת באיחור, שתהנה לה הבחורה
ד דנונה לייט New member 11/8/06 #35 ואתה יכול עכשיו לרשום *בורח* כי אם לא תברח יהיה רע.. ובכלאופן אצליח אנוכי לתפוס אותך התכונן למכות רצח! יש לי חשבון לסגור איתך!
ואתה יכול עכשיו לרשום *בורח* כי אם לא תברח יהיה רע.. ובכלאופן אצליח אנוכי לתפוס אותך התכונן למכות רצח! יש לי חשבון לסגור איתך!