שלום...

^hunter^

New member
שלום...

יש לי מספר שאלות... 1) האם במידה ואני יכול להתקבל לנניח 3 מתוך 4 העדיפויות שלי (לפי הציונים כמובן) האם הצבא יתן לי לבחור אחד שאני רוצה או שהוא פשוט ירשום לי לאיזה מקצוע התקבלתי וזהו ? האם ניתן לערער על קביעת הצבא? והאם אם אין לי נניח ציונים לעדיפיות 1 ו 2 אז הצבא פשוט יתן לי את עדיפיות 3 ו 4 או שהוא פשוט לא יתייחס לבקשותיי? 2)מה אתם יכולים לרשום על המקצועות הבאים... הנדסת חשמל ומחשבים(האם לימודי המחשבים בהנדסה זו הם רק לימודי חומרה או גם תוכנה, קרי אלגוריתמים מסריחים? , הנדסת תקשורת, הנדסת מכונות , אוורינואוטיקה וחלל? תודה מראש ...

תגובה

אני לא יודע מאיפה יש לך ארבע עדיפויות... אני יודע שאני סימנתי 2 :/ בכל אופן, הצבא מאשר לך ללמוד בעדיפות הכי גבוהה אליה התקבלת. הוא עדיין שומר אצלו את העדיפויות האחרות שלך, אז לא ממש תהיה בעיה לעבור. הבעיה תבוא או אם התקבלת למקצוע שהצבא צריך ואתה מנסה לעבור לכזה שהצבא לא צריך (יש לי חבר שנאבק עם הצבא על לעבור מהנדסת תעשייה וניהול לארכיטקטורה), או אם המוסד לא מאשר לך את המעבר. בהנדסת חשמל לומדים על חומרה בעיקר. מעגלים, VLSI וכל מיני כאלה. יש גם תוכנה, מן הסתם, כי אתה צריך את זה בשביל להבין כל מיני דברים על הפעולות של המחשב. הנדסת מחשבים זה מסלול שמשלב את הנדסת חשמל ומדעי המחשב ויוצר שילוב של חומרה ותוכנה ברמה שמתאימה לשתי הפקולטות. אם אתה לא אוהב תוכנה, אתה צריך להגיע לחשמל. נקודה.

netstorm

New member
גם אותי זה מעניין אבל לא לזה הכוונה

הכוונה (שלי לפחות) היא מה קורה אם נניח אני רושם בטופס רישום לעתודה 4 אפשרויות, ונניח שמקבלים אותי לכל ה-4. מה קורה אז? נותנים לי ללכת למה שאני רוצה? הצבא קובע לאיזה אני ילך? ??

^hunter^

New member
הקטע הוא

שבבאר שבע יש "הנדסת חשמל ומחשבים" ביחד... האם גם שם המחשבים זה רק חומרה? (כן כן כן בבקשה...)

הצבא שולח אותך לעדיפות הראשונה

לעומת זאת, לא תהיה לך בעיה כנראה לעבור לאחת העדיפויות האחרות אח"כ

למעלה