שלום!

פורה

New member
שלום!

כידוע לכם, יש י' מעוניינים ורפסודיה באופק, ואני מנסה לחשוב על רעיונות טובים לגיוסי כספים, אבל לא הולך לי.. חוץ ממכירת עוגות.. אני מחפשת דרך שבפעם אחת אפשר להרוויח איזה 300 ש"ח!! למישהו יש רעיון טוב?

לעשות הרבה מכירות עוגות...!!!

למכור צמידים,לעשות צמות לאנשים..(אם אתם יודעים חחח), שטיפת מכוניות(אם זה הולך...לא נראה לי)אנערף.. העיקר זה מכירת עוגות,תעשו הרבה הרבה הרבה...ואז תאספו הרבה כסף. לנו במכירה אחת גייסנו כמעט 900 ש"ח(אם אני לא טועה) ושנה שעברה למדצופי אני חושבת שגייסנו 1000.... [טוב נסענו לרמת אביב,אבללכם זה לא אקטואלי] ובהצלחה לכם..[וגם לנו]

D:

מסיבת גו"צ! אנחנו הרמנו כבר שתיים, ואנחנו ממש מעט בגו"ב, רק שכבת ט' כי אין לנו יותר גדולים. בחרנו נושא, שבוע לפני, פירסמנו, באותו יום [רצוי שלא אבל נו] באנו בבוקר, ניקינו הכנו תפאורה וכאלה וקנינו אוכל. כל ג"וצניק שנכנס צריך לשלם סכום שקבעתם מראש. כל מסיבה עשינו 260 שקל ככה. בהצלחה D:

פורה

New member
אחלה רעיון

אבל עכשיו חופש וקצת קשה להשיג גוצניקים בהתחשב בזה שיש לנו רק 40 ומתוכם יבואו רק 10... יש עולי עוד רעיונות מקוריים??

האמ.

פעם דיברתי עם מירב, הרכזת אזור. והיא אמרה לי שאם נלך לשוק רם ללוד [אחד שיהיה הכי קרוב אליכם] נבקש רשות, לאדעת ממי בדיוק אבל אפשר לברר. ותמכרי שם במשך יום לימונדה קרה תעשי מלאמלא כסף. וזה גם די נכון. אנשים מתים שם למשהו שיקרר אותם כי חוםשואה כזה.

פורה

New member
זה רעיון טוב!

אבל קצת קשה להשיג שם דוכן.. לא? (כאילו שיתנו לנו אישור)

נראלי

שאת פשוט צריכה ללכת לעירייה או משהו ולבקש אישור. תנסו לעשות את זה ואם הם לא יהיו אלו שיוכלו לתת לכם אישור, הם בטח יגידו לכם מאיפה אפשר לקבל.

למעלה