שלום:] האם יש את רשימת השירים שנוגנו במכושפות מהעונה ה1?
ה השם הזה תפוס New member 3/7/06 #4 יש גם במאמרים... פה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=402&a=66542&c=6990&sc=0&ssc=0 ויש שם של עוד עונות.
יש גם במאמרים... פה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=402&a=66542&c=6990&sc=0&ssc=0 ויש שם של עוד עונות.
M Mo Cuishle New member 4/7/06 #5 ../images/Emo207.gifהחלפתי שם משתמש../images/Emo13.gif זו מיקה, לשעבר MonaLisa26 [מרוב הדיבורים על מיליון דולר בייבי-הכינוי לקוח משם )
../images/Emo207.gifהחלפתי שם משתמש../images/Emo13.gif זו מיקה, לשעבר MonaLisa26 [מרוב הדיבורים על מיליון דולר בייבי-הכינוי לקוח משם )
S sole te amo New member 4/7/06 #6 תתחדשי על הכינוי ../images/Emo9.gif וסוף סוף יודעים איך קוראים לך באמת
M Mo Cuishle New member 4/7/06 #9 תודה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ודווקא כבר אמרתי פעם או פעמיים את שמי.. אבל לא משנה, נעים להכיר
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ודווקא כבר אמרתי פעם או פעמיים את שמי.. אבל לא משנה, נעים להכיר
M Mo Cuishle New member 4/7/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דווקא מגניב להיות ה"חסויה" מסתורי משהו
R Restlesss New member 4/7/06 #7 אבל... Monalisa היה חביב :/ . [למרות שה26 קצת היה תקוע ] נו טוב...נצטרך להתרגל. תתחדשי!
M Mo Cuishle New member 4/7/06 #10 ../images/Emo6.gif ה-26 באמת היה קצת תקוע זה מה שקורה כשכל השמות בתפוז עם הצירוף mona lisa תפוסים דווקא רציתי להחליף כבר הרבה זמן בגלל המספר התקוע הזה ותודה
../images/Emo6.gif ה-26 באמת היה קצת תקוע זה מה שקורה כשכל השמות בתפוז עם הצירוף mona lisa תפוסים דווקא רציתי להחליף כבר הרבה זמן בגלל המספר התקוע הזה ותודה
M Mo Cuishle New member 4/7/06 #11 אני מעדיפה את מו קושלה בגלל המשמעות שלו (היא כתובה בחתימה, את יודעת אותה כי ראית את הסרט ). היא משמעות מרגשת בעיני.
אני מעדיפה את מו קושלה בגלל המשמעות שלו (היא כתובה בחתימה, את יודעת אותה כי ראית את הסרט ). היא משמעות מרגשת בעיני.
ר רוני האליוול New member 4/7/06 #12 באמת יש לו משמעות רבה. וממש טוב שהוא בחר להגיד לה שניה לפני שהוא... תיארתי לעצמי שזה יקרה אבל לא הייתי בטוחה...
באמת יש לו משמעות רבה. וממש טוב שהוא בחר להגיד לה שניה לפני שהוא... תיארתי לעצמי שזה יקרה אבל לא הייתי בטוחה...