שלום

מרעום23

New member
שלום

אני בטח נוחת פה אבל אני חייייייב עזרה אז ככה אני כנראה באוקטובר טס לדרום אמריקה לאן , כמה ולמה אין לי מושג מאיפה מתחילים??? איך אני מוצא מסלול בצורה מסודרת , איך אני יכול לבדוק את מזג האויר שם לתכנון של תקופה יותר ארוכה מבחינת המקומות בכללי קצת על המקום וכמובן יש עוד המון. יש איזה שהוא ספר מסודר או אתר ענייני שניתן לכוון אותי אליו

sitvaniyot

New member
אתה ממש פצצה../images/Emo59.gif

בטוח יש לך מושג, אחרת איך עלה על דעתך ליסוע דוקא לדרום אמריקה, למה לא למזרח או לאפריקה? סימן שמשהו בד. אמריקה מסקרן ומעניין אותך. מסלול מסודר? פתח חוברות טיולים של סוכני הנסיעות ותמצא המון. אבל האם זה מה שמעניין אותך באמת? אז עושים קצת שיעורי בית. איך? פותחים אטלס ובודקים מה ע"י מה. מוציאים שמות של כמה ארצות ונכנסים לאתרי התיירות הממשלתיים שלהן. שם תמצא את כול מה שיש לארצות אלו להציע. לא הכל יעניין אותך, לא הכל יהיה בעונה המתאימה, אבל כך תוכל לבחור. בנוסף נכנסים לפורומים של מטיילים ובודקים את הפרטים הקטנים ומקבלים טיפים. חיפוש בגוגול ובאתרי המטיילים יעלה גם יומני מסע של מי שטייל לפניך. איך לתכנן תוכל גם להכנס לבלוג שלי. ובדוק גם אצל המשתתפים הקבועים של הפורום קוגוה למשל, וברשימת הקישורים כאן. בהצלחה.

למעלה