שלום :)

mgirl

New member
שלום :)

שמי מיכל.. היום החלטתי לעשות ניסיון ראשון באיור ממוחשב - עד כה עבדתי רק בתחום הגרפיקה והגעתי למסקנה שאי אפשר גרפיקה בלי איור... בקיצור, הניסיון הראשון שלי מוצג לפניכם. הוא בסיסי מאוד ולקח מעט זמן, ועשיתי אותו על בסיס תמונה מתוך כוונה ללמוד על הצורה הבסיסית של הדברים (אני מקווה להשתפר בקרוב ולא להזדקק לתמונה) בכל מקרה, גיליתי כי הבעיה המרכזית שלי היא הצללה שאני לא מצליחה בכלל לעשות. אני יודעת שאפשר לעשות הצללה בפוטושופ אבל זה בדרך כלל לא נראה טבעי ואשמח ללמוד להצליל בצורה נקיה בפלאש כמו שראיתי שנעשה בכמה אילוסטרציות
אשמח להערות בונות נוספות!! תודה!

mgirl

New member
בבקשה עזרה?

אם תוכלו להפנות אותי לאיזשהו מדריך שיוכל ללמד אותי להצליל בצורה נכונה? או אפילו לציורים דומים לשלי שאני אוכל להסתכל עליהם ולעשות לפיהם?

romi1304

New member
האיור שלך נחמד מאד

דווקא לא הייתי עובד על הצללות במקומך כיוון שאין לך צורך בזה. האיור שלך כל כך נאיבי שהוא פשוט מקסים, הדמות בעלת אופי ועומק שאף הצללה לא תוסיף לו ואפילו להפך. האיור הזה עם הצללות יהיה עמוס מידי לטעמי. במקומך הייתי עובד על ענייני קומפוזיציה ופרופורציות/גוף האדם דווקא. הכתף האחורית קצת נמוכה מידי, האף עשוי בצורה שטוחה יותר משאר האיור, העיניים לא זהות (ויש להן קונטור שחור בולט מאד) והשיער נראה מודבק משהו. בנוגע לקומפוזיציה- כעיקרון ניסית למרכז את הפנים, אבל שימי לב שהריווחים לא זהים בין ימין לשמאל. המרחק בצד שמאל, של נוגע-לא נוגע, מטריד ולא נראה טוב. נראה שעבדת מרפרנס ועשית תרגום מאד מוצלח לעניין הזה. רק דבר אחרון- איור הוא לא שיטת ציור. איור הוא העברת מסר באמצעים מאד מסויימים - מצויירים לרוב, אבל לעיתים גם מצולמים, בנויים או מבויימים, על פי הצורך והטכניקה. כאן את מציגה לנו פנים של בחורה, ויש לה אופי מאד מובהק, אבל חסרה לי הסיטואציה, ההקשר שלה אלינו. האם זה אמור להיות איור לכתבה? אולי איור לספר על בנים ועל בנות? חשוב לתת הקשר לאיור בשביל שהוא יקבל תוקף כאחד כזה. אישית, הייתי שמח מאד לראות את הבחורה הזאת בהקשרים שונים. שיהיה בהצלחה.

mgirl

New member
../images/Emo13.gif תודה!!

איזו יופי של תגובה, התגובה שלך ממש עשתה לי חשק להמשיך להתאמן :) אני באמת אעבוד על הדברים שכתבת.. מקווה שהאיור הבא יהיה מוצלח יותר! שבוע מקסים!

למעלה