שלום

DDN

New member
ברוך הבא לפורום

ציקלופ, או סייקלופס, נקרא בשמו האמיתי סקוט סאמרס. הכוח שלו הוא לירות את הקרניים האלה מהעיניים. בגיל צעיר, המטוס בו טס עם המשפחה שלו עבר תאונה, אבא שלו שלח אותו ואת אחיו הקטן אלכס עם המצנח היחיד. סקוט נפגע בצניחה והחלק בראשו ששולט על הכוח המוטאנטי נפגע (בגלל זה אין לו שליטה על הכוח, ולא בגלל שום דבר אחר) סקוט תמיד היה בעל חיבה לג'ין גריי. לאחר שמתה בפעם הראשונה, הוא פגש באחת שנראתה ממש כמוה בשם מדלין (שהייתה שיבוט של ג'ין), השניים התחתנו ונולד להם ילד (כייבל) מתישהו מדלין התגלתה כרעה, ג'ין חזרה, בלה בלה, הוא היה נשוי לג'ין כמה שנים, ואז קצת הפסקתי לעקוב.

spidey 82

New member
ב-Astonishing X-Men #14 נחשף

פרט חדש לגבי המגבלה שלו: סקוט החליט לוותר על השליטה ביכולותיו, למרות שיכל לעשות אחרת. הוא הדחיק את המידע הזה עמוק כל כך, שג'ין ואקסאווייר לא ידעו/יודעים זאת. כייבל. שם חמוד לילד, נכון? אני בטוח שאף אחד לא הציק לו בביה"ס. ניית'ן כריסטופר סאמרס הוא שמו בתעודת הלידה. כייבל הוא כינוי שקיבל בבגרותו.

sexy69g

New member
בקומיקס ג'ין מתה

אבל עוד לפני שהיא מתה סייקלופס ניהל רומן טלפאתי עם אמה פרוסט הזות שהיתה פעם המלכה הלבנה. עכשיו היא חלק מהאקס-מן.

אני קבב

New member
תודה

אבל כיבל רע ,ראיתי אותו נילחם בבישוף גם לא אמרו שהוא הבן של ציקלוף בכלל !!! מזתומרת שהוא ויתר על השליטה בכוחות שלו. איך ??? אני לא מבין גדול באקס מן אני רואה את הסידרה בתשע וחצי בגטיקס .

El ad

New member
קודם כל, אם אתה רוצה לכתוב את

השם שלו בעברית אז זה ציקלופ ולא ציקלוף, או לחלופין סייקלופס (באנגלית). דבר שני, העלילה של הסדרה והעלילה של הקומיקסים היא די שונה, וגם הדמויות וההיסטוריה שלהן בסדרה לא תואמות כל כך את הקומיקסים. בעקרון, אם יש לך שאלות על סייקלופס של הקומיקסים אז רבים מהפורום יוכלו לענות לך, ואם יש לך שאלות על סייקלופס של הסדרה, אז זה תלוי בזכרון של אנשים כאן... אני יכול לומר לך שעד כמה שאני זוכר לא אומרים בסדרה הזאת שקייבל הוא הבן של סייקלופס (אבל אנחנו יודעים שהוא כן), וחוץ מזה, הוא לא רע - הוא פשוט אלים, כי הוא בא מעתיד אפוקליפטי ששם הוא צריך להלחם על חייו.

אני קבב

New member
אני חושב שהבנתי

אז בסידרה בגטיקס הם לא מציגים את הדמויות כמו שצריך ! גברת מרבל היא טובה או רעה ? כי היא נילחמה ברוג אבל אמרו לי שהיא טובה !!!

El ad

New member
שוב, זה תלוי אם אתה שואל על

הסדרה או על הקומיקסים, אבל נראה לי שבמקרה זה התשובה די דומה. בעבר רוג היתה "רעה", והייתה ב"אחוות המוטאנטים הרעים" ביחד עם מיסטיק, בלוב, פיירו וכו'. מיס מארוול תמיד היתה טובה, ובקרב בין רוג למיס מארוול, רוג שאבה ממנה את הכוחות והם נשארו אצלה לצמיתות. הבעיה היתה שגם חלק מהאישיות והזכרונות של מיס מארוול נשארו בראש של רוג והיא לא יכלה להתמודד עם זה. מכיוון שפרופ' X היה היחיד שיכול לעזור לה, היא עזבה את האחווה לטובת האקסמן, ומהר מאוד היא התחברה לצד הטוב שלה.

DDN

New member
כייבל לא רע

הוא פשוט נלחם כדי לדאוג שהעתיד שלו לא יעלם, והוא יחד איתו.

El ad

New member
אולי הוא התכוון לכתוב שם משהו חשוב

אבל קיבל התקף לב בדיוק כשהוא סיים את הכותרת, וברגעיו האחרונים הצליח רק ללחוץ על ה"שלח"? כנראה שלעולם לא נדע..

spidey 82

New member
אוי וויי...

ואני עוד תקפתי אותו... אני מוכן למכור את נשמתי לשטן, רק שהוא יחזור לחיים. איך נוכל לחיות בלעדיו?! איך??

El ad

New member
אני די בטוח שכבר מכרת אותה...

בכל מקרה, הוא ילדון בן 14, ואני אישית מקווה שהוא שרד את התקף הלב. ובמידה והוא אכן ישרוד, אני פונה אליו בתחינה - אנא ספר לנו מה היתה מטרת הנצלוש?

El ad

New member
מה? הוא מפרסם את הפורום הזה

ברבים? איך הוא מעז?!

spidey 82

New member
תודה שאתה דורך לי על הפצעים!

עוד סיבה בשבילי לשנוא קבב...

למעלה