שלום

soelistit

New member
מתחתנים?!?!? חחחחחחחחח

מה שנקרא - להחליף פרה בחמור.... ואז מלבד קיטורים על בדידות תוכל להרחיב את היריעה ולהרשם כחבר פעיל ויעיל בפורומי נפגעי נישואין למיניהם..... כשאני חושבת על זה לעומק - תפוז היתה צריכה לשלם תמלוגים מראש לכל זוג שמתחתן - שהרי בעתיד הקרוב הם יזכו להגדיל את נפח המשתתפים וכמובן את מתח הרווחים... (ולא - לא דנתי כרגע בצאצאים העתידיים - שהם בכלל מקור לתנובה אדירה בקרב לא מעט פורומים רלוונטים....) בקיצ - לפעמים עדיף לשלם מחיר מלא עבור מוצר עם איכות ירודה-משהו, מלרכוש מוצר שזמן התפוגה שלו מוטל בספק.....

סלסרו

New member
../images/Emo124.gif פיה..

בדיוק אתמול היה לדבורה שיר על When Love's Gone Bad - כמו מוצר במקרר שזמנו פג שצריך להשליכו לזבל...

Le Fay

New member
מה אומר? צודקת (אם כי בעצמי מדביקת

שברים חסרת תקנה. תמיד בודקת קודם באלף דרכים אם בכל זאת אפשר להשתמש). ונפל לי אסימון הלובסטרים: בגירסה ששמעתי הם עוד נקראו קרבט'ס (סרטנים). פצצת הגרוב בטח החליטה לשנות כדי לחסוך לעצמה הסברים. במת מאופו שאמריקאים יידעו מה זה קרבטס?

סלסרו

New member
לא...

השיר הוא על crayfish, אבל מאופו שבישראל יהיה crayfish? (או שיש?) פעם ראיתי אחד הולך בפארק. כנראה יצא מהאגם ושכח איך חוזרים חזרה. לו הייתי דבורה, הייתי מחבר על זה שיר.. היא שרה לכם את השיר על בלינדה?

Le Fay

New member
אז מה ששמעתי היתה כנראה גירסה

מיוחדת לצרפתים. ברררור ששרה! וצירפה את כולם לפזמון. עכשיו בכל פעם ששומעת "בלינדה" חזקה עלי שאצטרף ב"ווט א לאבלי טרי". גם בקרב אנשים שעושים לעצמם את העולם מעניין, נראה לי לגברת הזאת יש מעט מאד מתחרים. נ.ב. מקווה שראית אותה באאוטפיט ה"הארלי דייוידסון".

סלסרו

New member
לא.... :(

עכשיו גם לי יש שמות לכמה עצים בפארק שתמיד תמיד אהבתי אותם נורא אבל היו עלומי שם...

Le Fay

New member
בטח לבשה אותו להופעה בלינקולן סנטר

(14 ביוני) ששודרה בזמן אמיתי ביאהו! הפעם לא יכולנו לצפות בגלל חזרות ל-Bloomsday ה-102. עד דבּורה חשבתי על כל העצים בתור זכרים, למרות שידעתי שיש גם וגם; וזה לא הדבר היחיד שהתחלתי לראות אחרת אחריה. נירה לי היא גורו-בלוז.

סלסרו

New member
הבנתי שהיו תקלות בשידור

לא יכלו לראוות ביאהווווו איכשו, ה-weeping willow זה סיוון..

uri80

New member
זה בסדר. מכיר כמה וכמה זוגות שהלך

להם לא רע. פרה/חמור? מה זה משנה? ממילא האדמו"ר יטרוף לבסוף את שניהם. נ.ב. את דווקא צריכה לראות את השניים למעלה. הם דווקא מאלה שיש להם פוטנציאל.

soelistit

New member
ואני מכירה כמה זוגות שהלכו שולל..

אחרי כל מיני אידיאלים מופשטים חסרי כל אחיזה במציאות......

לא קראתי

את התשובות של אחרים בשרשור (תסלחו לי, אני מקווה). הנסיון שלי (מעצמי וממי שסביבי) הוא שחלק לא קטן מהיוצאים בשאלה נשארים עם בדידות מסויימת לתמיד. וזהו.

מתלבט13

New member
יש גם הבדל במבנה החברה

רבים כאן כתבו על הבדידות בגלל שאין מכרים מילדות ועל שוני במושגים וכו'. יש נקודה נוספת. החברה החרדית היא חברה מסוג שונה. יותר הדוקה, יותר תומכת (לא תמיד). ואפילו ההצקה ליוצאים בשאלה נובעת בחלקה מתחושת קירבה חזקה ("אני חייב לעזור לך.........." מוכר?) לפי חוקרים שונים, החברה המערבית של היום הרבה יותר אינדיבידואליסטית, ותחושת הקהילה חלשה בה בהרבה מאשר בחברה מסורתית יותר. וזה חלק מהמחיר שמשלמים כשיוצאים בשאלה. זה לא רק הבדל בעוצמת הקהילתיות, זה גם עניין של הרגל. מי שהתרגל לחברה מסוג חרדי, קשה לו להתרגל לחברה יותר אינדיבידואליסטית, גם אם היא טובה יותר. כמו שינויים נוספים ביציאה בשאלה שמאד קשים.

soelistit

New member
וואלה מתלבט!!

באמת קיים הבדל מהותי במבנה החברתי - שתורם לתחושת ה"לבד".... אך בא נגיד - שאם זה המחיר שמשלמת ע"מ לזכות בחופש תנועה/דיבור/ביטוי טוטאלי - מבלי שידחפו ת'אף לעניינים שלי ו/או יערכו אחרי מעקבים בלתי פוסקים אחרי כל צעד ושעל כולל דיווחים שוטפים לכל הגורמים הרלוונטים והלא רלוונטים ומבלי שאאלץ להתנהל בחדר אטום - עם חלונות מחוסמים עם וילונות ותריסים מאוגפים היטב - אז - בקטנה.....

מתלבט13

New member
יותר מזה

כאשר יצאת חלקית בשאלה, איבדת למעשה חלק מהתחושה החברתית החרדית, כי אתה מרגיש שונה ועוד ועוד. בשלב הזה לא משנה איזה חברה היא יותר חברה, כי את החברתיות החרדית כבר איבדת בכל מקרה.

למעלה