שלום

שלום

אני חדש פה ויש לי כמה שאלות. כמה עולה לעשות תיאוריה היום? האם המחיר הוא כמו ששמעתי (בין 130 ל- 150 שקל). האם זה כך בכל הארץ? מישהו יודע האם ניתן לגשת בפ"ת בכל יום? החוק מחייב 28 שיעורים? ואם אני טוב יותר? אפשר לעקוף את זה? אם למדתי בעבר- אני צריך להתחיל מחדש אם עברתי מורה? כמה עולה שיעור נהיגה היום? האם זול יותר ללמוד על ידני מאשר אוטומט או שזה לא משנה? האם אני יכול ללמוד אצל קרוב משפחה? תודה.

adidas88

New member
116 ש"ח

המחיר הוא אחיד בכל הארץ. ניתן לבדוק זאת-בדוק בקישורי הפורום. החוק מחייב 28 שיעורים. ניתן לעקוף את זה? כעקרון לא אבל יש מורים שעוקפים את החוק.....לך תמצא אותם. אם למדת בעבר אתה לא חייב מינימום 28 שיעורים אתה מביא טופס מהמורה הקודם שלך שמאשר כי למדת X שיעורים ואתה ממשיך משם. שיעור נהיגה נע בין 80 ל 100 ש"ח יותר זול ללמוד על ידני אאל"ט. בהחלט יכול ללמוד אצל קרוב משפחה בהצלחה!

ברוך הבא....

אז ככה... תאוריה היום נכון לרגע זה עולה 136 ש"ח בדיוק וכן כך זה בכל הארץ!!! אתה משלם על האגרה היא 136 ש"ח בדואר.. החוק מחייב 28 שיעורים של 40 דקות או 19 שיעורים של שעה לפחותויש עוד כל מיני קומבינציות למינהן... לא אתה חייב לעשות 28 מינימום כדילגשת לטסט לא אתה לא יכול לעקוף את זה אני לא מכיר אף מורה שמגיש לטסט לפני 28 אם כן אולי 1, 2 בכל הארץ... ונקווה לא לשמוע עלהם.... אממ לא אתה לא צריך ללמוד מחדש רק תציין למורה שכבר למדת והוא ימשיך איתך מנקודה בא הפסקת שיעור עולה שיעור של 40 דקות בין 70 הכי נמוך ששמעתי עד 90+ ברמת העיקרון ידני אוכל פחות דלק מאוטומטי ויותר משתלם ללמוד על ידני כי גם אז תוכל לנהוג על ידני וגם על אוטומטי לעומת אם אתה לומד על אוטומטי אז לא תוכל ללמוד על ידני ברור אתה יכול ללמוד אפילו אצל אבא שלך.. המורה פה לא משנה.... משבסוף נותן לך ת'רשיון הוא הבוחן ממשרד הרישוי... בהצלחה חביבי

adidas88

New member
תיאוריה לא עולה 136!

זה התשלום לרישיון אולי תיאוריה עולה 116 בטוחה ב99%

למעלה