שלום!!

vera352

New member
שלום!!

שלום אני חדשה... קוראים לי ורה ויש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי אז ככה: אני וחברה שלי נפגשנו והיה כבר שמונה בערב אז אנחנו שמענו קולות ונבהלנו וגם אני וחבר שלי... אז עשיתי סיבוב ולא ראיתי כלום,ואז חבר שלי אמר שהוא ראה שני כדורים לבנים כאלה אחד גדול ואחד קטן. וזה היה מוזר ושמענו מעדים כאילו מישהו מתקרב עלינו,וזה גם קרה לנו בתחילת השנה ומישהו הכאיב לנו ואנחנו לא יודעות מי הכאיב וגם מישהו מגן עלינו... וגם עצלינו מת\ה סבא רבה שלה וסבתא רבה שלי מתו... ואנחנו חושבות שיש רוח טובה שנגנה עלינו או רוחות,ויש רעה שעושה לנו רע... אז אתם יכולים לעזור לנו ולהגיד לנו מה זה אומר ומה לעשות?

vera352

New member
ועוד משהו...

בדרך כלל אני לא מאמינה ברוחות... אבל זה גרם לי להאמין חלקית.

לא הבנתי כלום מה הכאיב לכם איפה זה

היה ? את וחברה שלך ואת החבר שלך זה היה באותו זמן? מה שמעתם? מה הוא חושב הוא ראה? כי רוח זה ממש לא כדור לבן...אולי חייזרים או הזיות... פרטי קצת יותר בצורה מסודרת וברורה נראה מה אפשר לעזור לך

vera352

New member
...

אנחנו היינו ביחד כולנו.. ואני הרגשתי שמישהו מחזיק בי... וחבר שלי ראה משהו לבן הוא לא ממש אמר איך זה נראה אבל הוא ראה משהו לבן וזה היה ממש מהר כי אז הם נעלמו אבל הוא ראה משהו לבן.

vera352

New member
אנשים??....

תקשיבו מישהו יכול להסביר לי מה אומר כל זה... והאם אלה רוחות או שדים?

darkwich

New member
דבר אחד אני לא מבינה...

איפה הייתן? מה עשיתם? ואיך חבר שלך צץ בסיפור משום מקום??? דרך אגב... יש סיכויי שחבר שלך סתם מסטלבת עלייך?

vera352

New member
טוז אזה ככה...

היינו מתחת לבניין שלי סתם דיברנו... התחלנו לשמוע רעשים (וחבר שלי היה איתנו) וחבר שלי לא שיקר או משהו כי גם אני ראיתי את אותו הדבר שהוא ראה אבל אני ראיתי את זה אחריו...

vera352

New member
יש לי עוד שאלה קטנה...

יכול להיות שזה סתם צרוף מיקרים,או שזה שד או רוח? מה זה הדבר הזה שתמיד מפחיד אותנו? ואיך אפשר להפסיק את זה??

darkwich

New member
צרוף מיקרים תמיד יכול ליהיות....

השאלה היא האם את מאמינה שזה רק צירוף מקרים...^_^

vera352

New member
אמ...

אני בעצמי לא יודעת ואני שואלת את זה אתכם.. ואני לא יודעת כי גם זה קרה בעבר רק בלי החבר שלי...

למעלה