שלום=]

שלום=]

כפי שאתם רואים...אני חדש פה.. אני עמית ואני משבט נצח...בעיקרון אני לא כ"כ בבנ"ע(אבל זה בעיקרון
) אז בתור התחלה...רציתי מאוד לדעת..מי הזוגות העתדיים פה בפורום.. יאללה, אל תייבשו...שבוע טוב!

ברוך הבא חדש!

ברוך הבא שיהיה רק בסבבה! אני איתמר משבט אחי'ה שליט"ה/א מסניף בני עקיבא עמישב הדר גנים בפתח תקווה ואני גם מהסניף הזה במקור מי הזוגות העתידיים? לא הבנתי ת'שאלה! כאילו מי עתידים להיות זוגות?

חחח, איזה אדם קרוע..

שלום אני יונת גם משבט נצח:) זוגות? תשאל את **** ו** אם הם מסכימים לי להגיד=]

talula39

New member
יונת...

אני כולה לנחש מי מתאים לכמות כוכביות שלך...ואין מה להגיד כי אין כלום... וזהו...וכל מי שחושב משהו רציני אין כלום.... |אפילו שלך אין מה לדבר בכלל אבל אני לא מתערבת...|

Mr Slider

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת אין כלום ....!!!

talula39

New member
חחח חמוד..

בדיוק אנחנו אחים קלטו את זה..יענו בנפש..חחח ואין כלום זהו...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif כן, גם אני אמרתי את זה.. ../images/Emo8.gif

מזל שאני לא אחות של אפחד..

talula39

New member
נוית אני מנסה לראןות למי הגבת..חחח

אבל תתחברי כבר לאי סי..ואת בטוחה שאת חיה?! את לא יודעת איך נלחצתי!! כאילו לא היית בסניף בערב..ואז אמרתי טוב או שאת מתהאו שאת לא בנהריה...אבל אבא שלי ראה אותך בבוקר.ץ...אז בכלל נלחצתי..קיצר את בטוחה שאת חיה ונושמת?!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לא, זה הפצל"ש שלה.

נעים מאוד, קוראים לי שאול.
האאא לא שאול.. היא דיברה אליי.. טל, אני חיה ונושמת, באמת, פשוט לא באתי בערב בגלל מישהי (אממממממ.. שמה בדוי..) שבאתי לקחת אותה לסניף אבל לא היה לה כח ללכת.. אז נשארתי אצלה ודיברנו על יום חמישי.. ואת! אם היית לוקחת את צופיה לסניף היית רואה אותי!!! הייתי בודדה!!!!!

טל..

סתם ככה נוית הייתה בערב שבת בביכ"ס וכולם חיכו לך.. אבל את לא באת.. וחן ונוית רק דאגו לחפור על מולי ולא יודעת מי עוד... וסתם ככה נוית הוא מאוד מאוד אבל מאוד גבוה.. :)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif הא?!

לא חפרנו על מולי.. דוחפית.
ואת זה שהוא גבוה כבר הבנתי..

בכלל לא..

רק דברתם עליו.. חוצמיזה שמה את רוצה הייתי באמצע לדבר עם חן ואת גנבת אותה.. אז מה את רוצה זכותנו להפריע לכם.. וחוצמיזה מולי זה השיחה הקבועה שלכם.. יותר נכון זה לדבר על אנשים מהפורום אבל בעיקר על מולי!! ואל תגידי שלא...

בנענית

New member
בלבלתן אותי!../images/Emo122.gif

היא לא גנבה אותי! כי אותי לא גונבים אני הולכת מרצון!! ורבקה לא ממש זכור לי על מה דברנו עם בכלל....מה שכן לי היה חשוב יותר באותו רגע זה לברר משהו עם נושנוש...טוב נו נוית...

דיי...

כל היום נושנוש ונושנוש בא לכם להפסיק עם זה?? ההורים שלכם נתנו לכם שם!! אל תשנו אותו שם זה מהות :)

למעלה