שלום :)

Elessar LP

New member
שלום :)

אולי הוותיקים והמשתמשים מהפורום הישן יזכורו אותי. אז אני חזרתי ובגדול!!. אני מקווה להשאר כאן להרבה ולהנות!!.

Elessar LP

New member
בקשר ל"אוקספורד של ליירה"

אני לא זוכר כל כך אבל אני חושב שמישהו מהפורום הישן הזכיר שיש לו את הספר באנגלית... עכשיו השאלה: האם באמת יש את הספר בארץ באנגלית?,או שאני טעיתי והוא עדיין לא יצא? אני פשוט כבר הרבה זמן לא התעדכנתי בכל מה שקשור לחומריו...:(

האבק

New member
תשובות

קודם כל - ברוך הבא!
אני בהחלט זוכר אותך עוד מהפורום הישן. בקשר לשאלה - אוקספורד של ליירה יצא באנגלית ממזמן, אבל לא בעברית, ועד כמה שידוע לי לא כל כך מתכננים להוציא אותו בעברית בקרוב. אאל"ט מישהי פירסמה פה שסטימצקי מוכרים את הספר באנגלית גם בארץ, אז כדאי לנסות ולבדוק.

לא יודעת אם זו היתה אני, אבל אני

ראיתי את אוקספורד של ליירה באנגלית בסטימצקי הסמוך לביתי.

זה ממש לא משנה, כי אם זה היה

בסטימצקי הסמוך לביתי, זה מן הסתם גם בזה שסמוך לביתך. ואם לא, אז אפשר בקלות להזמין (מבקשים מהמוכרת), ותוך כמה ימים זה יגיע לסניף שלך.

אקס93

New member
רגע מי עוד פה מהפורום הישן?

אני יודע שיש את אודי ואת אלסר לינקין פארק (שולטים) אז מי עוד? ופליז תנו גם את הכינוי בפורום הקודם

Elessar LP

New member
חח בהחלט

שולטים בהחלט חחח אממ נראה לי שגם יסמין פה,לא? ואממ לא יודע אודי בטח כרגיל יודע הכל ;)

האבק

New member
../images/Emo6.gif

יסמין פה מדי פעם, וגם בן (פאנטלימון). אני יודע שאור (טיאליס בישן, ופה בראנדון) גם קורא פה, פשוט עכשיו הוא בצבא ואין לו זמן לכתוב

Elessar LP

New member
אממ שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן

אממ,השאלה הזאת מאוד מפריעה לי: מדוע סגרתם את הפורום הישן? והאם תחזירו אותו?

אקס93

New member
אה...

טוב הפורום הישן קיים תחת הכתובת http://www.hdm.co.il/forums אבל אין כלום רק אני ורוני שם (אני בטעות הקלדתי את הכתוב של הפורום ולא של האתר מהרגל וככה גיליתי)

האבק

New member
הפורום כנראה לא יחזור

כשנפל האתר ונמחק, נמחק גם הפורום.ניסיתי כמה פעמים בעזרתם של כמה אנשים לשחזר את הפורום אבל זה פשוט לא עובד לצערי, אז כרגע אני לא רואה אותו חוזר לפעולה. כמו כן הפורום פה נורא נוח, ויש פה כבר כמה אנשים קבועים, וזה פשוט חבל שהאנשים מהפורום הישן (רובם לפחות) לא באים פה לפורום החדש

אקס93

New member
נוח?! נוח?!

אני עדיין לא מצליח להבין את המערכת הזאת כנראה בגלל שהמערכות היחידות שהכרתי היו של לייקרוס ושל PHP לככן אני לא מבין אותה

Fairywitch

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני חנה
לאיזה פורום אתה מתכוון?

האבק

New member
הפורום הישן

מערכת פורומים פרטית שהייתה לאתר
לאחר הנפילה של האתר ומחיקתו גם הפורום נהרס ולא הצלחנו לשחזר

האבק

New member
במקרה הזה

המסד נתונים (כל ההודעות, המשתמשים וכו'.. הכל) מגובה אצלי במחשב.. אני פשוט לא מצליח לשחזר אותו, וזה משגע אותי, כי זה פשוט חבל.

למעלה