שלום

שלום

אני טסה בקיץ לארגנטינה, ורציתי לבקש הצעות לאטרקציות (אני בת 14 והאחים שלי בני 18,17). תודה מראש

אלון 58

New member
ארגנטינה היא ארץ ענקית...,

השאלה גם מה מתכננים הוריך,לכמה זמן? קודם רצוי לקחת בחשבון שכשאת אומרת שאתם נוסעים הקיץ,בארגנטינה זה חורף,שזה לא בהכרח בכל מקום מה שאנו מכירים חורף ישראלי,אבל רצוי לקחת בחשבון זאת בקשר לביגוד וטיולים.
:לבדוק אפשרות של טיול מאורגן למפלי-האיגואסו(סביר להניח שזה יכלול טיסות-פנים),מומלץ גם לשלב את הצד הברזילאי של המפלים,יש אוטובוסים שמקשרים בין חלקי הפארק. הרבה יוצאי ארגנטינה ממליצים לבקר בעיר הנופש בארילוצ'ה. נסיעה של כ-400 ק"מ למאר-דל-פלאטה,אומרים שזו גם חוויה. אם הזמן והתקציב המשפחתיים מאפשרים,מומלץ לרדת גם לפטגוניה,אם כי אני כמעט בטוח שבעונה זו קר שם מאד(
),הייתי שם בדרום הרחוק בדצמבר 2005,ששם זה היה האביב הדרומי,והקרירות נעה שם בין 3 מעלות בלילה ל-10 ביום.
ונסיעה טובה

אמא שלי ארגנטנאית

אבל היא לא היתה בארגנטינה כבר בערך 20 שנה. אני מחפשת אטרקציות שמתאימות לי ולאחים שלי, עדיף בבאונוס איירס.

אלון 58

New member
זה עדיף לשאול את המומחים...

לבואנוס-אירס,אני השתתפתי שם בטיול די סטנדרטי,וגם הלכתי שם רגלית באופן עצמאי.

yaelgro

New member
יש את הלונה פארק בטיגרה

שזה שעה ברכבת מבואנוס איירס. גם תלוי מה אתם מחפשים לעשות ולראות. יש גני חיות מאוד יפם במרחק של שעה וחצי-שעתיים נסיעה באוטובוס. יש צניחה חופשית, כדור פורח, דאונים, ועוד. כמובן יש גם מוזאונים, שווקים, ובכלל סתם להסתובב בעיר.

Matanhirsch

New member
אפשר הרבה דברים בבואנוס איירס:

-משחק כדורגל של ריבר פלייט
או כל קבוצה אחרת אם אתם אוהדים. -לבקר באובליסקו(המגדל הלבן שרואים בתמונה פה מעליי) ובאותו יום אפשר ללכת משם לכיוון הנהר ולהיות באזור ממש יפה לדעתי שנקרא "Puerto Madero" (ראי תמונה מצורפת של הגשר היפה שם). יש המון בתי קפה ומסעדות באזור. -אפשר לבקר בקניונים מעניינים כמו אבאסטו שזה במרכז העיר בערך. קניון ענק וממש נחמד!! -הלונה פארק ליד הטיגרה שניתן לנסוע לשם ברכבת- Parque de la Coasta. -אפשר לעשות הפלגה בסירות בנהר הטיגרה ואז להסתובב שם בין האיים. ממש יפה ונחמד לעשות את זה. ועוד הרבה דברים שכנראה לא עשיתי או שכחתי..כמובן יש המון מקומות לנסוע גם מחוץ לבואנוס איירס- מאר דל פלטה לדוגמה בערך 4-5 שעות נסיעה דרומית לבירה. על חוף האוקיינוס האטלנטי שם ניתן לפגוש חיות נחמדות בשם Lobos-אריות ים. תהני וכמובן אל תשכחי לאכול אלפחורס של Havanna!!

kipi benkipod

New member
תשובה

ב palermo יש שם את הגן הבוטני והגן חיות.ב once אפשר לעשות קניות שוות במיוחד בחנויות של היהודים.מדרחוב floridaכל san telmo וretiroיש מלא הופעות, אני במיוחד זוכר באיזור ארגנטינה זו המדינה הכי קלה לטיול בעולם, במיוחד בואנוס איירס ובמיוחד אם יודעים ספרדית. לא צריך לתכנן כלום. בכל 2 מטר יש נקודת information עם דוברי אנגלית וספרדית, גם בכל המלונות ישמחו לתת אינפורמציה.יש את האתר gobBsAs (קישור1) שנותן אינפרמוציה על כל האטרקציות, לgobBsAs יש גם נקודות info משלהם ועוד אתר באנגלית. צרפתי גם קישור לגרינגו שהוא בעיקר למוצ'ילרים אבל אולי גם יתאים. אם תתארי איזה פעיליות בדיוק את מחפשת או דברים נוספים אני אשמח לעזור. קיפי

Lolly Deep

New member
אם אתם חובבי כדורגל

אתם יכולים לעשות סיור מודרך בתוך האצטדיון של ריבר פלייט. אני עשיתי את זה עם אח שלי לפני 5 שנים וזה אדיר. המקום פשוט ענק, הרבה יותר מאצטדיון. עולים גם למגרש וזה ממש מרגש :)

Matanhirsch

New member
אנחנו רצינו לעשות סיור באצטדיון של

ריבר..אבל לא היה לנו זמן!!מתי שהיו הסיורים המודרכים.. אז הסתפקנו בללכת למשחק שלהם.

למעלה