שלום:)

שלום:)

אני עוברת לגור בניו גרזי ביולי, וממה שהבנתי בון גובי גר שם גם, אתם יודעים אולי איפה בדיוק הוא גר שם? תודה מראש, פרינצי.

inbal287

New member
../images/Emo6.gif...

אממ אני לא חושבת שיש מישהו שיודע פה את הכתובת. ובאופן כללי, אני לא חושבת שזה יהיה יפה ללכת ולהטריד אותו בבית שלו. צריך לכבד את הפרטיות של האדם, ולהבדיל בין ג'ון כשהוא עם הלהקה לבין ג'ון שהוא בבית עם המשפחה שלו. חברה שלי סתם הסתובבה בניו ג'רזי וראתה אותו מטייל עם הכלב שלו [אבל לא הלכה אליו כי לא היה לה נעים להפריע לו], אולי גם לך יצא.
.

חחח..

אני לא מאלה שילכו אליו הבייתה, אם הייתי רואה אותו ברחוב אפילו לא הייתי נגשת אליו, לא נעים.. אבל בגלל שאני עוברת לגור שם מסקרן אותי לדעת אם הוא גר קרוב לאן שאני אגור בו.. בכל זאת, זה מקום ענקי... אז אני לא מחפשת שם רחוב ובית, אלא שכונה..מחוז.. מישהי יודעת? סתם אתן יודעות, אם נגור קרוב אולי באמת יצא לי לראות אותו בפארק, אפילו בלי לגשת אליו:)

keroit

New member
אני לא ממש בטוחה..../images/Emo109.gif

אני חושבת שאם הייתי רואה אותו ברחוב דווקא כן הייתי פונה אליו. לא בטיול עם כלב או משהו כזה (כלומר, משהו שיפריע..), אבל רק להגיד לו שלום או משהו יכול להיות נחמד

keroit

New member
לא שרשרתי נכון ../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif

תסלחו לי נכון?

msh196

New member
גם אני ../images/Emo176.gifגזוז|

אני לא בטוחה שהייתי מצליחה לדבר מרוב ההלם אבל היתי מנסה

sivanbj

New member
אני חושבת שאני יודעת

כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!1 גם אני רוצה!!!! לדעתי הוא גר בסרוויל, אבל נאי לא בטוחה. אם תשאלי את הפורום בהייד פארק הם יענו לך, אני חושבת שהם יודעים.. חח חיפשתי את המקום פעם בגוגל ארת'...

אוי תודה:)!!!!!!!!!!!

אני אשאל.. וכן, כיף לי:) מתרגשת...:) חוצמזה..בת כמה את??.. תסעי גם מתישהו..

למעלה