שלום

Yoni Kibrik

New member
שלום

שלום אני לא יודע כמעט כלום על לינוקס אבל זה מענין אותי יש לי שאלה כמה מגביט תופס לינוקס רד הט 7.2? כי פשוט יש לי רק בערך 2 גיגה על ההרד דיסק זה יספיק? וגם האם כדי לי להתקין גם לינוקס וגם win98 ביחד ואם כן אז איך. תודה.

הראל

New member
ברוך הבא....../images/Emo35.gif

לינוקס הוא מערכת הפעלה שלמעשה אינה דורשת מקום רב בדיסק. אבל
כן, אבל גדול מאד ... אני מניח שאתה בחור צעיר המורגל במערכות "חלוניות" בלבד. למערכת הלינוקס יש כמה מימשקים "חלוניים". ומכיוון שאתה תזדקק לפחות לאחת מהן, כולל שלהרבה יישומים. נראה לי כי אין לך דיסק מספיק גדול. מאליו מובן שעל אותו דיסק לא יספיק לך המקום כדי לחלקו עבור מערכת הפעלה נוספת (משהו "מיקרוספטי"). ממליץ מאד לנסות להשיג HD בגודל 8 גיגה לפחות. אזי תוכל להתקין כמה מערכות "חלוניות" של לינוקס. להשוות ביניהן, ותוכל להתקין הרבה יישומים כדי לברור במה מהם תרצה להשתמש להבא.

Yoni Kibrik

New member
שמע העינין הוא כזה

יש לי דיסק אחד של 4 גיגה שמחולק לשתי כל אחד 2 גיגה ועוד דיסק קטן של 1.2 אז השאלה בעצם אם יספיקו לי 2 גיגה רק בישביל לעבוד עם לינוקס?

הראל

New member
אמרתי כבר ...

לדעתי, לא יהיה לך מספיק מקום למימשקים גראפיים מלאים. אך כעיקרון אתה יכול להתחיל להתקין ולראות מתי מתמלא לך הדיסק, משך ההתקנה, וכך לבחור רק מה שאתה באמת צריך. הבעיה שלך היא שאינל יודע מה כדאי להתקין ומה לא. תצטרך לשבת זמן רב, לקרוא מה המשמעות של כל מערכת ולהחליט אם אתה רוצה אותה או לא.

למעלה