שלום

chen010189

New member
שלום

היי, אני חן בת 17.5 מחיפה פעם כשהייתי יותר קטנה. בגילאים של היסודי, הערצתי את נטליה אוריירו. אהבתי את הקול שלה ואת המשחק שלה כל כך! ואיך אפשר שלא, אותה. היא פשוט חמודה ויפה הייתי בהופעה שלה בישראל וכמעט פגשתי אותה אבל בסוף לא הסתדר. אני זוכרת שאספתי תמונות שלה, כתבות שלה, הכל. לא הערצתי בצורה מוגזמת של אובססיה, פשוט אהבתי אותה מאוד! היום שמתי את הדיסק שלה במערכת ופשוט שמתי לב שאני מתחילה להתאהב בשירים שלה שוב... בהתחשב בעובדה שלא שמעתי אותה וממנה כבר בערך 6 שנים. מישהו מוכן לעדכן אותי מה חדש איתה? מה היא עושה בימים אלה? שירים חדשים (מאז הדיסק השני שיש בו את השירים: "טובננו", "פלמנגו", "בסטה דה טי" וכו') ויש לי בקשה. אם יש לה אימייל, או ת.ד לשליחת מכתבים (של מעריצים, בדר"כ יש להם ת.ד מיוחד) אני ממש אשמח אם מישהו ישלח לי במסר, זה מאוד חשוב לי ויש לי הרבה מה לכתוב לה! תודה
חן

chen010189

New member
שאלה נוספת-מה תאריך יום ההולדת שלה?

זה הפרט היחיד שלא ידעתי כל השנים שאהבתי אותה! ואהבתי אותה הרבה שנים. (ואני עדיין אוהבת, אבל כבר לא מעריצה כמו פעם
)

19 במאי 1977 ../images/Emo205.gif

אוטוטו
ואגב, אנחנו מתכננים לשלוח לה מתנה, משהו שנכין מכל הפורום... אז צריך להחליט ולהתחיל לעבוד על זה כדי שזה יגיע בזמן, את מוזמנת להעלות רעיונות את מוזמנת להסתכל במה שהתחלנו לדבר על זה כאן

שלום חן ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

אז קודם כל, ברוכה הבאה!
מקווה שגם את הפורום תאהבי, נשתדל לא לאכזב אותך
אז 6 שנים זה המון המון זמן (זה פעמיים שירות צבאי!
) ויש הרבה חדש מכיוונה של נטליה... יש מצב שחלק מהדברים שאני אכתוב כבר ידועים לך, אז לא נורא
אז נטליה צילמה טלנובלה חדשה שלא הכי הצליחה בארגנטינה, והיא כרגע משודרת אצלנו בערוץ 33 (את יכולה לראות מתי בריבוע המידע מצד שמאל) ושמה "El Deseo" (בעברית תרגמו את זה נראה לי ל"תשוקות באל דסאו" או משהו לא מוצלח כזה
מעבר לזה נטליה צילמה סרט בשם "קליאופטרה", שלא עוסק במלכה המצרית אלא זה סרט בן תקופתנו שמספר על שתי נשים אחת מבוגרת שזוכה לתחייה מחדש בחייה, והשניה (זו נטי) מגה-כוכבת שמאסה בחיי הזוהר... עד לא מזמן זה הוקרן גם בישראל בקשר למוזיקה נטליה שחררה אלבום שלישי בסגנון רוק-לטיני משהו... את יכולה להסתכל באגף המאמרים (הכניסה מהשורה הכחולה בראש הפורום) יש שם את העטיפה ורשימת השירים - מומלץ ביותר! נטליה גם כתבה והלחינה מספר (מועט אמנם) של שירים מתוכו... לגבי האלבום הרביעי - שמועות מספרות שהוא יכלול שישה שירים חדשים פרי יצירתה של נטליה ושישה חידושים לשירים של אמנים אחרים... הוא היה אמור לצאת באביב 2006 (שאצלנו כבר הגיע), אבל אין לי מושג איזה עונה הולכת עכשיו בארגנטינה
כולנו מחכים לו בקוצר רוח
ודבר אחרון - בימים אלה ממש נטליה מצלמת טלנובלה עם לא אחר מאשר פקונדו ארנה, שתגיע לישראל ב-14 במאי (!) וכולנו כאן בהיסטריה... לטלנובלה (Sos Mi Vida - ובתרגום לעברית "חיים שלי") הצלחה אדירה בארגנטינה כרגע, ומדובר בטלנובלה-קומדיה כזו... מקווה שעזרתי, ואם למישהו יש מה להוסיף - הוא מוזמן

elushfanatica1

New member
רייטינג של חיים שלי SOS MI VIDA

הרייטינג שהם מצליחים להשיג שהוא כמובן בראש הטבלה לא יורד מתחת ל-30 אתמול הרייטינג הייה 30.1 היום 30.5 ע-צ-ו-ם!!! ואומרים שזה ימשיך לעלות!! איזה יופי!! נטי ופקו גדולים!! ובקרוב הם אצלינו על המסך בסלון!!!! נ.ב וכן 6 שנים זה המון (בשבילי 3 פעמים שירות צבאי חח) אבל נטי יש רק אחת!!!!

בהמשך לנתוני הרייטינג הגבוהים

הרייטינג אתמול היה 31.2% שיא מאז תחילתה של העונה אמממ כמובן שהיא מקום ראשון שאחריה לעיתים שואו מאטש לעיתים מונטקריסטו הסידרה החדשה של פבלו אצ'ארי רשום שטלפה כבר לא יודעת מה לעשות היא מזיזה את השעות של כל הסדרות שלה זה התחיל עם נשואים פלוס של לואיסנ הלופיטו ( המורדים ) שהייתה אוייבת רצינית אך נכשלה עבר באלמה פיראטה שוב לואיסנה לופילטו בנחמין רוחאס פליטי מורנה שנפלו גם הם הרייטינג היה נמוך בהרבה מנשואים פלוס וירד ל 8 ורבע נשואים פלוס חזרלהתחרות בסוס מי וידה ועכשיו שהסידרה של פבלו עלתה כשלון אחרון לטלפה גם הסידרה המבטיחה לא הצליחה להרוס את ההצלחה.. נכון להיו מול סוס מי וידה משובצת שוב נשואים פלוס שזה שידור חוזר אז בסדר שיש רייטינג יחסית נמוך והסידרה של פבלו עם ממוצע של 27% שזה לא רע תרגום מכתבה בספרדית דעי דייקתי אמממ העיקר שנטליה מקום ראשון!!

chen010189

New member
תודה!

בקשר למתנה, בדברים האלה אני טובה אז אני כבר אארגן רשימת הצעות
דבר שני בקשר לשליחת מתנה זה דואר למעריצים או משהו? כי אני ממש רוצה לכתוב לה מכתב ענקי, ויש לי הרבה מה לכתוב וזה מאוד חשוב. אז אם יש כתובת מסוימת שכן אפשר לתת לי... זה באמת חשוב לי!

היי חן ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

וכן זה ישודר בויוה החל מה-14.5 ב-20:50 בערב.לא לפספס!

למעלה