שלום אני בן עשרים ואחד דתי נא לשלוח למסרים הפרטיים תודה
י ישות עליונה New member 25/4/06 #2 למה למסרים פרטיים? הפורום לא מספיק טוב בשבילך? ראיתי בפרטים שלך שאתה גר באזור ירושלים ולומד בישיבה.... יש מצב שאתה לומד בישיבת הכותל? (יש לי שני בני דודים בירושלים ונראה לי שהם לומדים בישיבת הכותל)
למה למסרים פרטיים? הפורום לא מספיק טוב בשבילך? ראיתי בפרטים שלך שאתה גר באזור ירושלים ולומד בישיבה.... יש מצב שאתה לומד בישיבת הכותל? (יש לי שני בני דודים בירושלים ונראה לי שהם לומדים בישיבת הכותל)
י ישות עליונה New member 25/4/06 #4 נוי יורק? ../images/Emo4.gif אויש, למה הוא בנוי יורק? ואם הוא בכלל לא בארץ למה הוא מחפש קשר עם מישהי בארץ? אני לא מאמינה גדולה בקשרים ממרחקים (רחוק מהעין רחוק מהלב)
נוי יורק? ../images/Emo4.gif אויש, למה הוא בנוי יורק? ואם הוא בכלל לא בארץ למה הוא מחפש קשר עם מישהי בארץ? אני לא מאמינה גדולה בקשרים ממרחקים (רחוק מהעין רחוק מהלב)
ב בת מלכה New member 25/4/06 #10 למה ללכלך? אולי אתה מחפש שידוך (אתה נשמע איש דתי. לומד בישיבה...)? אולי אתה סתם מחפש ידידה לעט? אולי אתה בדרכך ארצה ורוצה להכיר מישהי? יקירי, על ראש הגנב בוער הכובע......
למה ללכלך? אולי אתה מחפש שידוך (אתה נשמע איש דתי. לומד בישיבה...)? אולי אתה סתם מחפש ידידה לעט? אולי אתה בדרכך ארצה ורוצה להכיר מישהי? יקירי, על ראש הגנב בוער הכובע......
י ישות עליונה New member 25/4/06 #9 תודה ../images/Emo13.gif אז איך בניו יורק? בפעם האחרונה שהייתי שם זה היה שבועיים לפני נפילת התאומים... במה אתה עובד?
תודה ../images/Emo13.gif אז איך בניו יורק? בפעם האחרונה שהייתי שם זה היה שבועיים לפני נפילת התאומים... במה אתה עובד?