שלום..

Eldarch

New member
שלום..

אנחנו מבצעים בטקס יום הזכרון את "כשהכל יעבור" ואנחנו צריכים את התווים של השיר, בבקשה.. [חיפשנו באתר הרשמי ולא מצאנו..] תודה רבה:)

lital4321

New member
תווים לפסנתר?

אקורדים לגיטרה? כמה כלים? תן פירוט אני יכולה לבקש מאבא שלי הוא מורה למוזיקה..

B a 7 a K

New member
אויש, בקשי מאבא שלך תווים לפסנתר.

בשבילי.
MAY I?

lital4321

New member
אין בעיה

הוא יצא עם הכלבה איך שהוא חוזר הוא יכתוב ואני יעלה לפה את הקבצים לציבור הרחב..אם מותר..מותר?

mayan d11

New member
אני ביצעתי את השיר הזה ../images/Emo140.gif

בפולין הוא מקבל משמעות אחרת

FollowTheLIDER

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

תמיד ראיתי בו כיוונים לשואה במובנים מסוימים

mor298

New member
דווקא אני לא..

לא יודעת, זה לא כל כך מתחבר לי אם יום השואה. לא הבנתי את הקשר. אבל זה שיר עצוב באמת ויפיפה ואם אתם רואים בו כמתאים אז בכיף. :]

ברוש15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

גם אני לא כל כך מוצאת את הקשר לשואה...

FollowTheLIDER

New member
לא בכל השיר

יש כמה שורות שממש נקשרות לי לשואה.. אממ .. למשל.. "כשהכל יעבור, אנשים יחייכו ברחוב הישן הזה שתמיד ישכחו" "ואולי עוד תחזור, כשהכל יעבור" "תישאר כוונה, נוכחות אחרונה" "הזדמנות אחרונה, לפני, שהכל יעבור" את האמת שאני חושבת [בטוחה] שהוא לא כתב את זה על השואה.. [כמעט בטוחה..] אבל אפשר לקשר את זה טיפה..

לולישית

New member
היי מעיין:]

ממ אמרת שביצעת את השיר..אני לא יודעת אם בעזרת תווים או אקורדים אבל מצאת אותם או שכתבת תוך כדי שמיעה? אם מצאת אותם אשמח אם תתני לי קישור:]

mayan d11

New member
היי ../images/Emo140.gif

מה שלומך? אמממ אני בן דרך אגב אני ביצעתי אותו בעזרת פלייבק שהמורה שלי הכין לי

לולישית

New member
היי..זאת חברה של פותחת ההודעה

אני מודעת לעובדה שאתם לא חייבים לי שום דבר אבל פשוט אנחנו מתחילים בחזרות מחר אז אפילו אם לא יוצא לך להעביר לכאן עד מחר את התווים, מישהו מכיר םה אולי במקרה אתר עם תווים לשיר? תודה:]

ברוש15

New member
באמת שהייתי שמחה לעזור אבל

בכל האתרים באינטרנט[וחיפשתי בהרבה] יש אך ורק אקורדים לדיטרה..לא מצאתי אף אתר עם תווים
[כאילו אתר שיש בו תווים של עברי] אין מישהו אצלכם שמנגן הרבה זמן ויכול לחבר את התווים לפי השמיעה?

ברוש15

New member
אוקי אחרי חיפושים רבים מאוד

לא מצאתי אתר של תווים בערבית בכלל! אבל הנה פורום של פסנתר ופסנתרנים וכאן את יכולה לשאול לגבי השיר ..
ותווים לגיטרה אני מצאתי של הרבה שירים של עברי אבל לא של כשהכל יעבור

למעלה