שלום

molybdenum

New member
שלום

אני בת 25 ויש לי חבר חדש לאחרונה. יש לי מעט מאוד נסיון מיני. אני לא יודעת איך להתנהג כשאחנו מתמזמזים. הוא כל הזמן נוגע בי בצורה שמאוד מחרמנת אותי, ואני רוצה להשיב לו באותו אופן. אני לא יודעת לזהות מה הוא אוהב ומה הוא לא אוהב (כנראה שהוא כן יודע לזהות עלי). אנחנו לא שוכבים עדיין כי אני לא מרגישה מוכנה לזה (אני בתולה). אני מרגישה שאני מתנהגת באופן מאוד אנוכי ואני לא רוצה להיות כזאת. אבל אני לא מרגישה שאני מסוגלת לדבר איתו על זה. איך אני יכולה לזהות מה הוא אוהב? מה רוב הגברים אוהבים?

קודם כל,כדאי שכן תהיי מסוגלת לדבר

איתו על זה.תספרי לו מה את מרגישה ,שאין לך ניסיון ואת מתביישת.. חוץ מזה מאמי,אין פה תורה מסיני.כמו שהוא נוגע בך,תיגעי בו בחזרה... את יכולה לגעת בו באיבר המין,מין אוראלי,מסאג',אלף ואחד דברים.השאלה פה היא איפה הגבול שלך,מה את מוכנה לעשות ומה לא...

molybdenum

New member
אני רוצה להדליק אותו

אני חושבת שאם אני אדבר איתו זה אולי ישפר את התקשורת בינינו אבל זה לא ידליק אותו. אמרתי לו כבר שאני בתולה, אבל לא שאלתי אותו מה מדליק אותו. איך אני יכולה לדעת לפי הפנים אם מה שאני עושה מדליק אותו? אני בינתיים עוד לא מתקרבת יותר מדי לזין. מה עוד אפשר לעשות בגוף באזורים אחרים?

hfgh

New member
זה משתנה מאדם לאדם...

יש הרבה אפשרויות, אבל כל אחד אוהב משהו אחר... אפשר לדוגמא נשיקות בצוואר, ליקוקים באוזן, ליקוק של הפיטמות ( אותי זה מטריף... ), ללטף את הפנים של הירחיים ועוד המון אפשרויות, את יכולה לנסות ולראות אם הוא אוהב את זה, או הכי טוב פשוט לשאול אותו, אין כמו תקשורת, כמה שזה נראה לך טיפה מביך, הוא יקבל את זה בהבנה ולדעתי גם בשמחה.

תקשורת זה הבסיס לקשר

אם הוא יודע שאת בתולה, מן הסתם הוא גם יודע שאת חסרת נסיון. נסי לבקש ממנו שיעזור לך ויכוון אותך מה הוא מעדיף כי קשה לך לבד. לא חושבת שזה מה שיצנן אותו. כמו שאמרו לך כבר פה, יש הרבה דברים שאפשר לעשות. ליטופים נישוקים, אפילו מסאז. כל דבר שהוא עם מגע רך ונעים שמלווה בנשיקות יכול לעורר. בהצלחה.

למעלה