שלום :)

שלום :)

היי אני חדשה פה.. יש לכם פורם ממש נחמד!! רציתי לשאול עם מישהו מכיר סטודיו לקעקועים ופירסינג בפתח תקווה.? אני מחפשת ולא יודעת לא מצאתי שום דבר..

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שמי סוניה נעים להכירך =] ואני יודעת שיש באזור של רחוב ההגנה סטודיו לפירסינגים וקעקועים אישית אני ממליצה לך ללכת על פירסינג כי על קעקוע קשה להתחרט..וגם פירסינג מגניב יותר מקעקוע (כמובן זו רק דעה
)

מיכל שב

New member
ברוכה המצטרפת

אני לא מכירה מקומות בפ"ת. את הפירסינג שלי עשיתי בזמנו בת"א. אל תשכחי לבדוק שהמקום סטרילי.

emiln1

New member
שלום לך

יש מקום בפ"ת ברח' מהוליבר ליד ההגנה המקום נקרא "טאטו" והוא נמצא אחריי פלאפל אלי באחת הסימטאות בצד ימין עם את מגיעה מחובבי ציון

אגב פירסינג

מישהו יודע איך בדיוק עושים פירסינג? זה עם מחט ? עם אקדח? (חוץ מעגיל באף שאני יודעת שזה עם אקדח)

מיכל שב

New member
לי עשו עם מחט

ההורים שלך בעד? אני את שלי עשיתי בגיל 22, כשהרגשתי שאני מספיק מבוגרת כדי לקחת החלטה שכזו.

אמא שלי ממש לא

שנה שעברה רציתי לעשות באף וכמעט עשיתי אבל אמא לא הרשתה לי כי היא פחדה מזיהומים וכו' אם אני אעשה זה יהיה אחרי שימלאו לי 18 בגבה או משו כזה

תודה רבה :)

קודם כל אני באמת מתכוונת לעשות פירס, ורק שתדעי שמותר לעשות אותם אך ורק עם מחט!! בשום אופן עם אקדח. ובקשר לסטודיו במוהוליבר הוא נסגר. אותו פירס עושה עכשיו רק בבית שלו וחוץ מזה חברה שלי עשתה שם והיתה לה אינפקציה אחרי זה עד כדי כך שהיא הייתה צריכה להוריד אותו.

מעיויו

New member
לא חושבת שזה קשור..

אני חושבת שאינפקציה זה משהו שיש בגוף.. אבל יש מצב שאני טועה..!

שאניה

New member
איפקנציה זה כשיש פצע כלשהו

במקרה שלנו חירור בגוף שמזדהם..

מעיויו

New member
לא הבנת אותי..

התכוונתי שאינפקציה זה משהו שיש בגוף כאילו מלידה, נגיד יש אנשים שחייבים לשים עגילים רק מזהב/זהב לבן אחרת זה עושה להם אינפקציה.. אבל שוב..יכול להיות שאני טועה..

חגית44

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif:-

:-

Shusho

New member
יש סטודיו

שלא אזכיר את שמו כדי שלא ימחקו לי את ההודעה (ובצדק) - והוא ממש ממש לא מומלץ. הם מחוררים אנשים בכל גיל בלי קשר לחוק, וניכר היה שלבן אדם שהיה במקום כשנכנסתי היה מושג בפירסינג כמו שלי יש מושג בתורת הקוונטים ("סליחה, יש לך עגילים לאנדרגראונד?" "מה?" "אנדר" "הא?").

למעלה